Стилът на звездите

Стилът на Шей Мичъл – откраднете го!

20views

шей мичъл

Стилът на Шей Мичъл – бунтарски, сек*и и младежки.

Актрисата Шей Мичъл придоби популярност покрай сериала “Сладки малки лъжкини” (Pretty Little Liars), където играе образа на Емили. И докато сериалът трупа безброй фенове вече седми сезон, главните героини се превърнаха в звезди и модни икони. Насочен предимно към тийнейджърската аудитория, той впечатлява не само с интригуващия си сценарий с елементи на трилър, но и облеклото на главните героини.

Е, ако нямате на разположение професионалните стилисти, които обличат героините, то можете да се доближите до начина им на обличане много по-лесно, отколкото предполагате. Вижте само колко е лесно да се превърнете в Емили!

Стилът на Шей Мичъл – откраднете го!

шей мичъл

Всяка визия е сбор от различни съставни части, който заедно образуват завършен външен вид. Изхождайки от тук, лесно може да пресъздадете харесван начин на обличане. Необходимо е само да се комбинират подходящите обувки, аксесоари и дрехи. Ето, например, съчетанието от всички тези айтъми по-горе ще накара всяка млада дама да се почувства удобно и привлекателно през есенните дни.

шей мичъл

Шей Мичъл предпочита предимно комфортните дрехи, онези, които излъчват небрежен шик. Можете да откраднете лесно тази визия, която също е подходяща за наближаващата есен с велурени боти, скини дънки, дълга жилетка и бяла риза – чудесно решение както за училище, така и за разходка.

шей мичъл

Шей Мичъл може да бъде много нежна, излъчвайки непринуденост и мекота. Пастелните нюанси и най-вече прасковеното, което подхожда идеално на мургавата й кожа, я кара да сияе. Използвайте това от нея и заложете на елегантност и нежност, когато искате да изглеждате женствено, но в същото време невинно.

шей мичъл

Много привлекателна, макар и семпла визия – къси дънкови панталони, ботуши до коляното, кожени ръкавици и елек – готови за дискотека или концерт. Разгледайте и останалите визии на актрисата по-долу, за да откраднете легално още идеи от нея. Това със сигурност ще ви хареса.

шей мичъл

 

шей мичъл

 

шей мичъл

 

шей мичъл

 

шей мичъл

 

шей мичъл

 

шей мичъл

 

шей мичъл

 

шей мичъл

 

шей мичъл

шей мичъл

 

шей мичъл

 

шей мичъл

 

шей мичъл