Стилът на звездите

Тъмният бляскав стил на Наталия Килс

8views

natalia kills sukman koja

Наталия Килс стана наскоро главна тема на медиите заради ужасното си поведение по време на новозеландския X Factor. След като певицата унижи един от участниците тя беше изгонена от поста си като съдия в реалитито. Въпреки арогантното и грубото си поведение, Наталия е изключително талантлив изпълнител с много специфичен стил на обличане. Тя изразява себе си и мирогледа си не само чрез песните, които прави, но и чрез тоалетите и визиите, които избира за своите видеа, концерти и ежедневни визии. Ако до сега не сте чували песните на Наталия Килс, това трябва веднага да бъде поправено, тъй като певицата има много ритмични солови парчета като “Trouble“, “Mirrors”, “Problem” и колаборации с други артисти като Will.i.Am, LMFAO и Akon.

Коя е Наталия Килс?

natalia kils chervilo

В официалния си сайт Наталия споделя за себе си, “През тинейджърските си години се опитвах да оцелея сама в Лондон и се бунтувах срещу аномалиите”, казва тя. “Опитах се да пораста прекалено бързо и да си създам някаква стабилност, но нещата винаги се объркваха. Напуснах дома, бях в ужасна връзка, напуснах работата си, за да избягам в Париж, присъединих се към култ, подписах лош договор за албум, редовно се возех на задната седалка на полицейските коли, опитах да подпаля апартамента си и да сложа край на всичко. И дори не бях навършила 18! ” Всички тези емоционални преживявания на певицата я вдъхновяват да създава едни от най-добрите поп парчета, които се въртят по телевизията и радиото. Преди самата тя да запее, Килс пише песни за Кети Пери, Кеша, а сега и за новия албум на Мадона.

Вдъхновението в песните и стила на Наталия Килс

natalia kills srebaren autfit

“Колко е ужасяващо да се правиш на нещо, което не си!”, заявява певицата пред медиите още преди скандалът й с “допелгенгера” на съпруга й Уили Муун. Тя определя личния си стил като брокатен двубой между Клеопатра и Дион от “Баровки”. Тя е брутално женствена. Тоалетите и са агресивни, но и нежни, меки, и в същото време женствени. Вдъхновението и идва от джазовите флопър момичета на 20’те, 30’те години. Наталия набляга на драматичните визии като за свои идоли счита Карл Лагерфелд, Вивиен Уестууд, Одри Хепбърн.

natalia kills stil

natalia kills street style

pola rakavici nataliq kils

roklq maxi koja natalia kills

rozovo natalia kills

street style natalia kills

nalaiq kils fotografiq

natalia kills chervena roklq

natalia kills fotosesia

natalia kills instagram

natalia kills pola

natalia kills roklq bqla

natalia kills stil drehi

natalia kills obuvki ochila