Стилът на звездите

Визиите на Дженифър Лопес на наградите AMA

визиите на дженифър лопес ama

Когато всички ние чухме, че Дженифър Лопес ще бъде водеща на Американските музикални награди 2015, бяхме сигурни за няколко неща. Първо – тя в някой момент със сигурност ще танцува, второ – ще бъде абсолютно феноменална, трето – ще разтърси света със сериозни модни избори, по които не само ще въздишаме тежко, но и ще ни накарат да се захванем по-сериозно с ежедневните си фитнес тренировки.

Е, визиите на Дженифър Лопес оправдаха очакванията ни! Тя смени цели невероятни 10 аутфита, като всеки един от тях беше по-добър от предишния. От цветни рокли, до такива с инкрустирани кристали, прилепнали, изрязани и с прозрачна текстура, Джени от блока беше избрала пикантни тоалети, които са създадени да провокират.

Тя започна церемонията на наградите с шарен инкрустиран, прилепнал гащеризон и голямо пухкаво яке. След което, Лопес избухна в танци под музиката на най-запомнящите се песни на 2015-та, включително „Bad Blood“, „Uptown Funk“ и „Feeling Myself“. Тогава, тя остана само по блещукащия гащеризон на сцената.

Визиите на Дженифър Лопес

визиите на дженифър лопес ama

И ако това не е било достатъчно убийствена визия, то вторият й тоалет, който е розова омбре рокля на Michael Cinco с драматично бухнала пола смая всички. Розовата рокля е комбинирана със сребристи обувки на висок ток. Кой да предположи, че всички тези различни тенденции биха могли да оживеят в едно?

визиите на дженифър лопес ama

Главният въпрос на вечерта не беше, кои номинирани ще спечелят, а точно колко пъти Джей Ло ще спечели сърцата ни със своите удивителни тоалети. Този силует на Balmain е една от тенденциите за този сезон. Селена Гомез също се довери на този стил по време на изпълнението си. Лопес носи боди в телесен цвят в клетъчна рокля в мъниста над него, комбинирана с блестящи обувки Louboutin.

Дженифър Лопес на Американските музикални награди

визиите на дженифър лопес ama

Следващата от нейните вечерни премени е рокля с щедра предна цепка, пригладена коса, разделена в средната част и малки обеци. Роклята на Julien MacDonald отново успява да покаже достатъчно много от пищните прелести на латино дивата.

визиите на дженифър лопес ama

Може би една от най-фрапиращите визии на вечерта беше тази прозрачна рокля от колекцията на Zuhair Murad, която макар и бродирана в черни орнаменти, изглежда по-скоро като пелерина с големи ръкави. Цялата й рокля има звездни детайли, включително и сребърния колан.

визиите-на-дженифър-лопес-ama

Точно когато си мислихме, че е Дженифър е преминала към неутралните и тъмни цветове за вечерта, тя ни изненада с ярко жълт гащеризон на Michael Costello с дълбоко деколте и наметало. Всичко е изпипано до последната подробност, включително и златният колан.

визиите-на-дженифър-лопес-ama

Още една визия на Zuhair Murad показва Джей Ло. Тя отново е в прозрачна материя, но този път е в ярко червено и с множество брокатени устни по нея. С нея латино дивата успя да разпали и най-хладнокръвните зрители на събитието.

визиите-на-дженифър-лопес-ama

И точно тогава, когато си мислихме, че повече няма да има премени, Дженифър се появи на сцената на Американските музикални награди с поредната визия от висшата мода, която е отново дело на любимия й дизайнер Зухейр Мурад.

визиите-на-дженифър-лопес-ama

Следваща по ред е сребристата рокля на Charbel Zoe, която деликатно покрива точно тези части от ва-ва-вуум тялото на Джей Ло. Роклята е изцяло прозрачна, като сребърните орнаменти са само около бюста, ханша и долу в краката.

визиите на дженифър лопес ama

Последната синя рокля с въжета на Дженифър Лопес, най-вероятно ще остане в историята на модата. Роклята е на  Charbel Zoe и ние вече нямаме търпение да видим подобни нейни копия навсякъде по масмаркетите, за да можем и ние да си направим подобна.