Street style

Анна Дело Русо – street style кралица

kojeno palto anna dello russo street style

Като една от най-разпознаваемите модни личности в рамките на индустрията, Анна Дело Русо се е превърнала в нещо като мода знаменитост със своите дръзки ансамбли и пресилена публична личност. Тоалетите й, които често директно ги носи така както са представени на модния подиум, след като са облечени, никога не носи отново. Италианският стилист става редовно лице на влиятелни street style блогове. Още от първите дни, Анна спечели цял легион от фенове, които с нетърпение очакват следващите й визии в блогове като The Sartorialist и Jak & Jil. Възприемайки своята слава, бившият моден стилист на италианския Vogue бързо разширява нарастващата си популярност като стартира собствен моден и лайфстайл блог.

Street Style визиите на Анна Дело Русо

kojen pantalon viziq anna dello russo street style

Анна Дело Русо е така нареченият crème de la crème на уличният стил. Пътуванията й по време на модните седмици дават хляб на модните фотографи и блогъри заради изумителните и визии. Анна си има няколко правила, които следва. Едни от тях гласят, „Никога не носи един и същ тоалет втори път. Винаги носи хубави обувки, не носи слънчеви очила, освен ако не си VIP“ и най-важното, „Нищо, никога не е прекалено!“. В землището на модата тя е безспорна кралица на Streets Style-a, която може да се носи в показваща твърде много плът Anthony Vaccarello визия в единия ден, а в следващия да изглежда като райска птица с космати връхни горнища.

Коя е всъщност Анна Дело Русо?

toaleti anna dello russo street style

Анна Дело Русо е редактор и творчески консултант за Vogue Япония. Тя е родена през 1962г. в Бари, но в момента живее в Милано. Анна се самоопределя като „страстна фешъниста“, а според фотографа Хелмут Нютън  тя е „моден маниак“. Дела Русо има рекордния брой обувки  – 40 000 чифта! Тя има бакалавърска диплома по италианска литература и история на изкуствата от Бариския университет и магистърска степен от Академията Дормус в Милано. Още след завършването си Анна се среща с Франка Созани, която веднага я харесва за моден редактор за италианския Vogue, където прекарва 18 години на тази позиция. От 2000-2008 тя е и редактор при  L’Uomo Vogue. 

vizii anna dello russo street style

vizii anna dello russo street style florali

vizii anna dello russo street style prada

anna dello russo street style

anna dello russo street style chanel

anna dello russo street style cherno bqlo

anna dello russo street style cvetna roklq

anna dello russo street style koja

anna dello russo street style kuche

sreet style anna dello russo moschino

anna dello russo street style cherno

anna dello russo street style vizii

anna dello ruso v balmain roklq

dolce gabbana dantela anna dello russo street style