Бели кецове и монохром

бели кецове

Бели кецове и монохром. Най-модерната комбинация по улиците на модните столици.

Бели кецове – добре познатите на всички обувки, постепенно мигрират от спортния гардероб към модния ни. Те идеално подчертават стегнатите крака и хубавият загар на кожата. Практични са, както и удобни и не пречат по никакъв начин за стилистичните ни експерименти, а напротив – даже имат и своите предимства. Те могат да изглеждат като умишлено небрежни, което ги прави и така привлекателни. С кецове в бяло вие можете да създадете много внимателно стилизирани визии, тъй като тази обувка предават на тоалета ви един особен туист. Най-често белите маратонки са съчетани с монохромните аутфити. Дрехите в сиво, черно и моряшко синьо са най-сигурните цветове, с които да сложите акцент върху своите обувки.

Бели кецове – street style

бели кецове

Модерните бели кецове особено добре се съчетават с класиката. Тежките форми, правите силуети и познатите стилове с нови цветове ще изглеждат свежо с добавения спортен елемент. Заложете по-добре на спокойните и изчистени цветове. Шансът да сгрешите там, на практика е нулев – нюанси на сиво, синьо, бежово и, разбира се, черно и бяло – ключовото тук е да намерите перфектният баланс. Даже няма нужда да се впускате в търсене на нови дрехи, а да се разровите из гардероба си и да намерите неща, които отдавна сте отписали, защото ги смятате за скучен офис стил, и добавяйки едни маратонки в бяло да им дадете един напълно нов облик.

Кецове в бяло

бели кецове

Ако томбой стилът е вашият начин на обличане, то едни кецове в бяло ще се съчетават перфектно с всичките ви денди визии. Но има не по-малко готина алтернатива за тях – роклята. Рокля-риза, например, е от тези дрехи, които изглеждат ужасно привлекателна, съчетани с бели спортни обувки. Няма нищо по-женствено от голямата риза, носена от момиче. Още по-интересен и привлекателна имидж ще получите, ако намерите рокля в спортен стил. Е, висшата форма на спортната естетика по градските улици е голямата баскетболна тениска-рокля.

бели кецове

бели кецове

бели кецове

бели кецове

бели кецове

бели кецове

бели кецове

бели-кецове

бели-кецове

бели-кецове

бели-кецове

бели-кецове

No Comments Yet

Comments are closed