Реклама

Пикантен дамски шал с тартан за топлина и стил

дамски шал

16 идеи с начини да направите визията си по-интересна с помощта на дамски шал с тартан.

Мотивът, известен като шотландско каре и е много модерен и през тази есен.

Реклама


Тартанът се е превърнал отдавна в символ на цяла една нация. И макар мотивите върху този текстилен плат да се идентифицират със страната, от която произхожда, с нейната  история, култура и традиция, хората по цял свят обичат да носят каре с кръстосани хоризонтални и вертикални нишки.

Може да откриете много дамски шалове в различни стилове, дизайни и цветове, така че няма да срещнете трудност в намирането на онзи, който ще съответства на вашите стил, вкус и персоналност. Подбрахме някои интересни идеи, с които да ви вдъхновим да използвате този аксесоар в ежедневното си облекло. Само ги погледнете!

Пикантен дамски шал с тартан за хладните дни

дамски шал

Този модерен дамски шал с тартан принт ще ви пази от студения въздух навън, като същевременно добави визуален интерес към облеклото ви. Имам множество шик начини, по които да изпробвате различно връзване на шал с него, освен това може да носите този аксесоар почти навсякъде и с всичко.

Към удобните си дънки и блуза в ежедневното си облекло може да наметнете един дебел шал, с който да ъпдейтнете визията си. Всяко едноцветно палто ще изглежда много по-шик с един ефектно завързан или наметнат върху раменете и падащ надолу шал със шотландско каре,

дамски шал

Шалът с тартан може да бъде както част от комбинацията ви дрехи за офиса, така и за бизнес среща или официално събитие. Бъдете внимателни със съчетанието на принтовете във визията си. Препоръчително е да оставите останалата част от облеклото си семпла и едноцветна.

дамски шал

Като цяло, може да носите този шарен шал около шията си с плетен на една кука пуловер и скини дънки, стилни ризи и блузи, уютни плетени рокли и вталени дамски палта. Червен, син, зелен – изберете шал, която ви харесва и го носете уверено през тази есен.

дамски шал

дамски шал

дамски шал

дамски шал

дамски шал

дамски шал

дамски шал

дамски шал

дамски шал

дамски шал

дамски шал
дамски шал

Може да харесате и..


Реклама