- Advertisement -
Street style

Каре за есента – 20 аутфита

kare za esenta

Карето е сред тазгодишните тенденции за есента и по тази причина нека разгледаме различни начини, по които можем да носим този принт. Повечето от нас имат някаква дреха или аксесоар в каре в гардероба си, като тази есен определено ще получат и специално отношение. С появата на женските костюми, карето се озова в светлината на прожекторите. Няма по-добър начин за ъпгрейдване на вашия стил за офиса от костюм. Тази година за офис облеклото могат да бъдат направени доста интересни модни избори с този принт. Ризи, блейзери, а също така и роклите могат да бъдат най-добрият избор през есента.

Как да носим каре за есента?

dulgo palto kare za esenta

Палто – шарено карирано палто може превърне скучното облекло в шикозен моден момент. Изберете го в неочакван цвят за създаване на по-смело впечатление. Модните тенденции за есен-зима 2017-2018 определено са в помощ на по-смелите идеи, така че просто се забавлявайте с модния си избор.

roklq kare za esenta

Рокля – винаги нежна, роклята си остава най-женствената дреха. Независимо от повода, то една рокля каре ще привлече вниманието към вас.

dulgo sako kare za esenta

Блейзър – несъмнено той си остава вечен и можете спокойно да запазите в гардероба си. Тези блейзери остават „гъвкави“ във времето и винаги стилни. Можете да използвате като завършек на официалното си облекло, да го съчетаете с дънки или да го облечете с рокля. Блейзерите са чудесна инвестиция, която няма да бъде само за един сезон.

riza kare za esenta

Риза – изключително лесна за комбиниране! Дънки, панталон или пола… всичко е по ваша преценка.

poncho kare za esenta

Шал – накъде в студените дни без топлия и мек любим шал. Карираните шалове са много красиви и винаги в състояние да освежат цялостната визия.

Още есенни ауфити с каре

dulgo sako kare za esenta

pola kare za esenta

kostum kare za esenta

sako kare za esenta

kostum kare za esenta

palto kare za esenta

pola kare za esenta

sako kare za esenta

pola kare za esenta

palto kare za esenta

palto kare za esenta

shal kare za esenta