Street style

Кейс за iPhone – Стрийт Стайл

Кейс за iPhone Стрийт Стайл

Новият задължителен аксесоар – кейс за iPhone. Едни от най-шантавите кейсове хванати в кадър.

Смартфоните са станали неизменна част от нашето ежедневние, а имайки предвид как с всяка година си увеличават размерите, от известно време са се превърнали и в един от задължителните аксесоари в ръка. За наше голямо щастие дизайнерските къщи са достатъчно досетливи, че да създадат дрехи и за смартфоните ни. Сега по улиците много често можете да видите хора, разхождащи се с гумени сладоледи, мечета, заешки уши и под всичко това се крие техният телефон. Разбира се, модните блогъри и редактори също се забавляват с този тренд, а ние от наша страна сме ги събрали на куп в 20 снимки. Разгледайте кейсовете за iPhone на красивите и стилните.

Стрийт стайл: Кейс за iPhone

Стрийт стайл Кейс за iPone

Джеръми Скот на Moschino не пропуска да ни радва с тематични към колекциите си кейсове. След Макдоналдс колекцията, където телефоните бяха замаскирани под формата на макдоналдските картофи до пролетната, където кейсовете изглеждаха като барби огледала, а за есенния сезон на среща ни е мечето.

кейс за iPhone Chanel

Ако винаги ви е харесвало шишенцето на Chanel парфюма ви и сте се чудили по какъв начин да го носите като аксесоар, то Карл Лагерфелд е намерил решението на този проблем като от Maison de Chanel са пуснали кейс за iPhone в черно и бяло под формата на шишенцата им за парфюм. Те са и със синджири, които ни напомнят на чантите на модната къща. За момента това са едни от най-хитовите кейсове за телефон, които можете да видите в ръцете на фешънистата.

кейс за iPhone Анди Уорхол "Dollar sing 1981"

Да си сложиш скъпа картина в хола, която ще видят само броени гости е вече отживелица за младото поколение. Сега произведенията на изкуството можем да ги носим винаги със себе си под формата на кейс за iPhone. В случая, това е картина в стил поп арт на гения Анди Уорхол, който представлява знака на доларовите банкноти. Убедени сме, че ако Анди беше жив щеше да е много доволен от комерсиалното приложение на неговата творба.

Кейс за iPhone – новите модни аксесоари

кейс за iPhone оранжев нос

Кейс за iPhone Mondrian

Кейс за iPhone  чантичка

Кейс за iPhone устни

Кейс за iPhone Victoria's Secret

Кейс за iPhone заек

Кейс за iPhone Анна Делло Руссо и Джована Баталия

Кейс-за-iPhone-бокс

Кейс-за-iPhone-Chanel

Кейс за iPhone Hеllo Kitty

Кейс-за-iPhone-Herve-Leger

Кейс-за-iPhone камера

Кейс iPhone куче

Кейс iPhone Moschino

Кейс iPhone бухъл