Street style

Макси поли – street style

макси поли

Модерните макси поли за 2016. На кои стилове да заложим?

Някои модни парчета са толкова важни за гардероба на една жена, те просто отказват да излизат от мода, а за нас, любимите ни лълги поли са в абсолютния топ на този списък. С течение на годините, дългите до земята стилове са видели редица трансформации. През 1960-та и 70-те години се постави началото на фееричните бохемски поли и тези с ярки принтове и етно мотиви (които са отново модерни и днес). През 80-те години бяха на лице обемните версии с тюл и еластични колани, докато 90-те години носят със себе си минималистични поли с колан от дизайнери като Calvin Klein и Jil Sander. Днес, ние сме щастливи, че всички гореописани стилове се считат за тенденция.

Макси поли – street style

макси поли

Днешните макси модели поли са с дълбоки до бедрата цепки, стилове с висока талия, които изглеждат убийствено добре с кроп-топове, както и тениски с дълги поли от деним също като тези, които видяхме да се носят по подиума на Chloe. Възможностите са почти безкрайни, дами. Той също така, трябва да се отбележи, че макси полите са запазили своята позиция като едни от най-привлекателните дрехи в гардероба на жената. Никое друго облекло така умело не обгръща ханша и бедрата, както една дълга до земята пола. Ако все още не сме ви убедили, че макси полите са тотален „must-have“, то сме абсолютно сигурни, че подбраните от нас снимки ще успеят да ви вдъхновят и дадат няколко нови идеи с какво и как да носите красивите и женствени модели.

макси поли

За да изглеждате стилно в макси пола, то трябва да постигнете най-важното – хармонията между горната и долната част. Само в този случай, максито ще се вписва перфектно в женския ви гардероб. Феновете на по-свободните стилове, трябва да заложат на доста по-тесни топове и блузи. Играта с контраста ще бъде най-доброто решение.

Макси полите на модните блогъри

макси поли

макси поли

макси поли

макси поли

макси поли

макси поли

макси поли

макси поли

макси-поли

макси-поли

макси-поли

макси-поли