steet style sedmica modata asimetrichno palto

Колкото и да се радваме на новите колекции за идните сезони, още повече се радваме и на street style снимки от последвалите седмици на модата. Както е казала великата Коко Шанел “Модата е в небето, на улицата, модата е идея, начин на живот и всичко, което ни се случва”. Този път попаднахме на street style снимки от Модните седмици на мъжката мода и Haute Couture седмицата в Париж. С удоволствие смесихме виизите от всичките седмици и извадихме 20 от тях. Да се насочим да разгледаме и попаденията на модните блогъри и фотографи през изминалите 2 месеца.

Street Style снимки или как да позираш на улицата

steet-style anna dello russo

За Анна Дело Русо не съществува такова чудо като “прекалено”. Според креативния консултант на японския Vogue, няма как да си “прекалено добре облечен за какъвто и да е случай”. Предвид, че Ана излиза по улиците на световните модни центрове в цели аутфити от модния подиум, не се и учудваме за изказването й.

steet style sedmica modata dita von tease

Дита фон Тиз е била муза за много дизайнери. И как няма като тя е едно видение от 50’те на миналия век. С бледото си лице, червени устни и пин-ъп прическа, стилът на Дита, колкото и комерсиален е и толкова уникален по своему.

steet style stilno na kolelo

В претоварен град с много трафик, колелото е един бърз, екологичен и много шик вариант за предвижване. Черното колело ни се вижда много елегантно, а сивия тоалет много подходящ за вело-разходка през студените дни.

steet-style cherno palto

Изцяло черните аутфити изглеждат понякога депресиращо за околните, но за тези които сме обсебени от този мрачен и тъмен цвят, той ни пази от големия лош студ. Визията в черно е допълнено с пазарска чанта на Lanvin, кожена полуотверена чанта на Givenchy и голям букет от бели рози. Très belle!

steet-style model na peika

Нещо, което рядко можете да видите – пейка парти с модели от след/преди ревюто на Christian Dior  Haute Couture пролет 2015/. Перфектните момичета са точно като нас след работа, обичат да разпускат.

steet style braian-boy

Колкото и да се крие блогърът Брайън Бой, ние няма как да не го разпознаем. Все пак ярките принтове са неговата най-силна страна.

steet style sedmica modata

Типично по френски – шапка, райрана блуза, дънки и кожено яке.

steet-style modni dvoiki

И няма как да не внесем и доза любов щом ще преглеждаме street style снимки от столицата на модата и романтиката.

Още street style снимки от седмицита на модата

steet-style sedmica modata florali

steet style sedmica modata koja adidas

steet-style sedmica modata majka moda

steet style sedmica modata pasteli

steet style sedmica modata raieta

steet style sedmica modata rijava kosa

steet style sedmica modata svetli tonove

steet style blogger

steet-style cherno kojeno qke palto

steet-style palto

steet style louis vuitton

steet-style majka moda siv kostum