Street style

Рокля с кецове

418views

рокля с кецове

Рокля с кецове – как удачно да ги съчетаем?

Ако сте прекарали детството си в чифт хубави бели Converse или дори Nike Air Force 1, то идеята, че маратонките могат да бъдат повече от просто удобство, не ви е чужда. Това са обувки, които освен практичност, могат да добавят и стил към визията ви. Комбинацията от женственост в закачлива рокля и чифт очукани кецове е била  голямо “Не” досега. Женствени кройки, привлекателна рокли, както и спортни поли – всичко може да се носи днес, стига да сте ги ссъчетали с подходящите обувки. И не само, че те ще ви донесат големи плюсове за стайлинга, но и ще ви научат да мислете “извън кутията”. Ето и едни от любимите ни трикове за прехвърлянето на кецовете от фитнес салона, към градската среда.

Рокля с кецове

рокля с кецове

Един от удачните начини да носите кецове с рокля е да я съчетаете с изключително момичешки модел рокля. В случая това е разкроена от талията на долу плисирана рокля в пастелен нюанс на лавандулата. За да стои достатъчно ретро и бухнала, към нея има допълнителни пластове тюл. Интересното в тази визия са кецовете и перлите, които по един дисхармоничен начин си подхождат и придават тази актуалност на тоалета.

рокля с кецове

Малката черна рокля, вече не се носи единствено и само на вечеринки. Тя се представя достойно както на специалните тържества, така и на партита, в офиса, но и на улицата. Класическата рокля сме виждали да бъде комбинирана както с ниски пантофки, така и с високи обувки, боти, ботуши над коляното, а сега и с цветни дамски кецове. Хубавото на тази визия е, че може да бъде носена както вечерта на събитие (в допълнение с клъч, блейзър и подходящи аксесоари), така и през деня в града.

Стрийт стайл – Рокля с кецове

рокля с кецове

Бялата дантелена рокля засилва още повече ефекта си, когато е съчетана с чифт груби спортни бели кецове. Как успешно да ги добавим във визията? Заложете на семпъл и ненатрапчив модел.

рокля с кецове

рокля с кецове

рокля с кецове

рокля с кецове

рокля с кецове

рокля-с-кецове

рокля-с-кецове

рокля-с-кецове

рокля-с-кецове

рокля-с-кецове

рокля-с-кецове