street style london pola v pastelen cvqt

 Мрачното лондонско време никога не е причина любимите ни блогъри и стилисти да не са облечени ярко и впечатляващо за модната седмица. Има нещо изключителни неглижарско в снимките на street style от Лондон. С всичките пластове натрупани дрехи се получава един очарователен стил присъщ изцяло на духа на големия дъждовен град. Макар че Ню Йорк бе снеговит и очаквахме от там да видим повече страдащи от студа лица на фешънисти хванати в кадър, всъщност такива получихме, по-скоро, от Лондон. Да ги разгледаме и да ги коментираме.

Най-добрият Street Style от Лондон

street style london poncho

Зачервеният нос винаги може да бъде комбиниран в тон с червена шапка и червен клъч. А по пончото с къси ръкави комбинирани с дълги ръкавици си въздишаме тежко и звучно (въздиш).

street style london pravo cherno palto

Ето за тези борещи се със студа лица говорим. Даже ние усетихме лондонския студ в редакцията, след като мернахме тази снимка. Въпреки това жертвата на street style папарака, не е сметнала за нужно, все пак да си облече хубавото макси палто в трендовото синьо, което ни позволява да видим и сакото и от долу в същия цвят.

street style london sivo palto

Още една зъзнеща фигура, която с бърза стъпка се е насочила към следващото ревю. Сивото манто изглежда превъзходно съчетано с плътния монохромен клъч, а подаващите се сборове от ризата, ни кара да поискаме да видим цялостната визия в подробности на тази стилна дама.

street style london sinio bqlo

И докато едни очевидно се жертват в името на модата, други са успели да бъдат и в крак с тенденциите и топло дигизирани. Бялото и синьото са едни от хитовите комбинации за сезона, а тези приятелки явно са на една трендова вълна, щом са тръгнали по лондонските улици толкова синхронно облечени.

street style london tendencii cherno bqlo

Казвали сме го и продължаваме да твърдим, че модата събира хората и крепи приятелството. Красивите дами в черно и бяло. Русите госпожици са направили визията още по-драматична като са добавили и червило в хитовия марсала цвят.

Още Street Style от Лондон

street style london tendencii cherno bqlo bleizer

street style london botushi nad kolqnoto

street style london rozovo

street style london cherno

street style london cvetna roklq

street-style london dankova pola s kopcheta

street style london dyjd

street style london floralo

street-style london gotik viziq

street-style london marsala

street-style london moda 90

street style london palto

street-style london palto ot koja