стрийт мода

Стрийт мода за зима 2015

Зимните дни са пред нас и ние няма как да не се замислим за студените сутрини, в които алармата на будилника ни ще ни кара да ставаме и да се захващаме с ежедневните си задължения. За огромно наше съжаление, ние не сме мечки и няма как да пропуснем цели три месеца и да се отдадем на зареждащ сън. Ето защо, трябва да преодолеем антипатиите си към идния сезон и да се замислим, в какво може да инвестираме, за да не ни е студено, но и да изглеждаме максимално стилно. Уютът през зимните месеци е на преден план. Шапките, шаловете и ръкавиците са ултималните аксесоари за това време на годината. Краката са винаги в плътни чорапи, а пухкавите и скъпи материи са винаги добре дошли. Да видим и в какви аутфити се разхождат стрийт стайл блоггърите по света.

Стрийт мода – зимна приказка

стрийт мода

Кожените панталони е сигурно, че ще ви предпазят от вятъра и няма да допуснат да се намокрите. Кубинките са, все още, едни от актуалните обувки за хладните дни. Те подхождат почти на всеки един аутфит и внасят повече дръзкост към визията. Пухкавите палта са must-have и няма как да изкарате зимата на 2015-2016-та без да имате поне едно подобно в гардероба си.

стрийт-мода

Тенденцията тази година повелява да носим повече спортни елементи. Също така ни позволява и да комбинираме панталон с рокля! Именно за това, през зимата имате възможност да внесете колкото си искате пластове в облеклото си. Също така, имате възможността да изглеждате кокетно, но и модерно с тази комбинация. Сребристите цветове са едни от най-актуалните през зимните месеци, защото ни напомнят за ледовити приказни места. Класическите бежови цветове изглеждат много сгряващо, най-вече нюансите на карамел и капучино, които са достатъчни, за да внесат визуална топлина. Не забравяйте да си подберете палто, което да ви е вярно цяла зима – колкото по-елегантно и минималистично е то, с толкова повече неща ще можете да го носите.

Зимна стрийт мода

стрийт мода

стрийт мода

стрийт мода

стрийт мода

стрийт мода

стрийт мода

стрийт-мода

стрийт-мода

стрийт-мода

стрийт-мода

стрийт-мода