Реклама

Визии с бял панталон

bql pantalon cherno sako

Актуалното облекло за сезона включва бял панталон! Ако все още нямате един в гардероба си, то е време да се снабдите с такъв, защото белият панталон е абсолютният хит на елегантния стил за лятото.

Реклама


Той се появява по модните подиуми в широката си форма, а по улиците на модните столици – Милано, Париж, Лондон, Ню Йорк – той е даже в по-слим вариант. И все пак, ако вече сте си купили най-готиния бял панталон, който можете да намерите в града (а защо не и в онлайн магазин) и се чудите с какво да го съчетавате – то ние от екипа на LAZARA сме насреща. Разровихме се в нета за идеи и се вдъхновихме от следните стрийт стайл визии.  Нека разгледаме с какво можем да носим тази възхитителна дреха за лятния сеозн.

20 визии с бял панталон

bql pantalon dantela

Белият панталон може да се превърне от строга в много романтична визия с дантелена блуза. В случая виждаме комбинация бяло с бяло, а за акцент служат обувките и червената чанта на дамата на стрийт стайл визията. Не се притеснявайте и да подгъвате крачола на панталона си, тъй като така ще му придадете по-ежедневен и модерен вид.

bql pantalon sandali street style

Най-сигурното съчетание на белия панталон е с черен топ. Ако се притеснявате от твърде графичната и твърде минималистичната визия добавете отличаващи се аксесоари като обици, гривни или друг аксесоар. Тук акценът е върху огърлицата на момичето от стрийт стайл снимката.

vizii pantalon bql

Ако си работещо момиче белият панталон също ще ти е в полза, защото той е най-добрият заместител на черното през лятото. Пример можем да вземем от Емануел Алт, която е главен редактор на Vogue Париж, от както легендарната Карин Ротфелд се оттегли от редакцията на френския вариант на модната Библия. Ето тук е облечена в бял панталон с дантелени боти и нейната запазена марка – черното сако.

Още стрийт стайл снимки с бял панталон

vizii bql pantalon

bql pantalon raie

bql pantalon shirok

bql pantalon vizii

bql pantalon vizii street style

idei bql pantalon

vizii s bql pantalon

vizii s bql pantalon street style

beli pantaloni stil viziq

beli pantaloni vizii

bql pantalon krop raie

bql pantalon krop top

bql pantalon miranda kerr

bql pantalon sako

bql pantalon sandali

 

Може да харесате и..


Реклама