Тенденции

20 плажни визии за лятото на 2015

plajna chanta etno motiv plat

Кои са най-актуалните плажни визии за лятото? В тази статия, ще си говорим за дрехи, мода и чувствата ни … към лятото. 

Има едно нещо, наречено “Summertime Sadness”, което Лана Дел Рей успешно превърна в песен. Е, тя в песента може и да пее за изгубена любов, но ние всеки път като я чуем или споменаваме, имаме предвид онова носталгично чувство за лято, море и вълни. Желанието за летни приключения и дълги парти нощи на плажа, наличието на натрапчивия солен въздух и охлаждащия бриз са толкова силни, колкото болката на певицата, по любимия. Ние от LAZARA, малко по-малко излизаме от ужасната предлятна депресия, която започна от края на циганското лято и приключва преди началото на самото лято.

Свежи плажни визии за лятото

plajna pola lqto 2015

Май е месец, през който вече започваме да интегрираме летните дрехи към визиите ни. Тениски с къс ръкав с дънкови панталони, флорални рокли с кожено яке и боти …. Получават се нещата! Но е редно да се насочим и към самия гардероб като почерпим идеи от нови плажни визии за лятото. Все пак трябва да сме стилни и красиви, за да може да се обърнем към любимия горещ сезон и мелодично да изтананикаме “kiss me hard before you go summertime sadness” и да се отдадем изцяло на щурите топли дни. Ех, че романтика!

Плажни визии за лятото

plajni vizii chervena roklq

Това лято е посветено изцяло на бохема. Темата на лято 2015 е мир и свобода. И дрехите няма как да не са от най-хипарските дълги рокли, до късите топове с ресни. Какво по-добро олицетворение на хармония и спокойствие от хипи модата на 70-те. А там почти всичко е идеално за плажни визии за лятото. Дългите тънки памучни ризи с ръкав, флоралните разкроени рокли, дантелените топове. Всяка една дреха от тази ера е създадена да се сваля и захвърля лесно и без грам усилилия. Подготвили сме няколко идеи, от които да черпите вдъхновение за лятото и морските дни. Сипете си една мента със сода и си водете списък. Много от визиите ще ви допаднат, знаем!

plajni vizii kasi danki

roklq riza plajna viziq 2015

rozova plajna roklq

rozova roklq za plaja

sin dantelen top za plaja

sinq roklq za plaja

bqla dantelena roklq za plaja

bqla roklq plajna viziq

bql plajen top

bql sukman za plaja

cherna roklq za plaja

cherno bqla plajna roklq raje

cherno bqla roklq plaj

chervena roklq za plaja

cvetna mini roklq za plaja

dantelena roklq slamena shapka lqto

kimono ranica plaj lqto 2015