Тенденции

5 неща за парти визия

48views

parti viziq krisi teigan

 

Лятото ни дава поводи за много празненства. От друга страна ни намалява избора на парти тоалети, защото на тази ужасна горещина е трудно да слагаме слоеве дрехи. Най-добрият начин да изберете идеалния тоалет за парти е като заложите на 5-те главни елемента на купонджийския аутфит. За случая сме ви подбрали една удачна и винаги актуална визия за парти – малката бяла рокля. За това с какво да я комбинирате можем да се допитаме до моделът Криси Тейтън (или поне визуално да се допитаме). Криси много често избира бели тоалети за своите публични изяви. Кои са предпочетените от нея аксесоари, вижте долу.

5 неща за парти визия – какво да носим?

bqla roklq proenza schouler

Започваме с най-главното за една перфектна парти визия – роклята. Тя може да е под каквато форма и дължина пожелаете. В случая, Криси е избраля малка бяла рокля от Proenza Schouler, която е с прилеп ръкави и стегната в талията. Белият цвят подчертава хубавия загар на се*сапилната Тейгън.

parti klach river island

 

Друг важен елемент е чантата. За купони и вечерни излизания повечето от нас избират елегантен клъч. Това е направила и Криси. Нейната чанта е в коралов цвят от велур. Марката, която е избрала на River Island, а формата и е класическия плик.

parti kolie cheers kare spade

Бижутата са другият артикул от светата 5-ца на идеалния парти аутфит. Огромните масивни колиета са модерни и винаги могат да освежат роклята ви и да и дадат нов вид. Златният накит с надпис “Cheers” е от Kate Spade и посланието й не може да бъде по-парти.

parti zlatna grivna fenize

Говорейки за бижута, другият главен тренд при бижутата са и гривните. Златната гривна на ръката на Криси е от Fenize и се слива изцяло в тоалета й на богиня в бяло. Гривните са едно удачно допълнение, но ако смятате да танцувате и да ръкомахате твърде много, внимавайте да са добре закопчани и да не се изхлъзват от ръката ви.

parti obuvki bejovi

За да бъдете перфектни от глава до пети трябва да се фокусирате и на краката. Много често обувката прави тоалета, за това внимавайте какво си подбирате за купона (и не само). Тези красиси обувки са от знаменитата и вселюбима марка – Louboutin.