Тенденции

8 неща, които да откраднем от мъжкия гардероб

неща които да откраднем от мъжкия гардероб обувки

Какво да откраднем от мъжкия гардероб? Кои са мъжките аксесоари, които да използваме?

Женските дрехи са често вдъхновени от мъжкия гардероб. Мъжките облекла за жени станаха особено популярни, след като наскоро редица холивудски звезди се появиха на червения килим в тях. Има много нестроги костюми, оксфордски обувки, гингъм каре, масивни часовници, който са взаимствани от момчетата. Въпреки това, има толкова много други стилове, които бихме желали да видим създадени и за жените, така че да не ни се налага да крадем от силната половинка. Ето и списъка ни за дизайнерите, в случай, че искат да ни улеснят още повече живота на tomboy стайлинга.

Какво да откраднем от мъжкия гардероб?

 неща които да откраднем от мъжкия гардероб потник

Бял памучен потник

Има безброй бели обикновени потници за жени, но нито един от тях не е толкова удобен, колкото този на мъжете, който е мек и памучен и можеш реално да се движиш в него. Тези потници, които са за нас, са в повечето случай синтетични, къси и тесни и ни карат да се чувстваме като нещо пакетирано.

 неща които да откраднем от мъжкия гардероб боксерки

Мъжките боксерки

Като сме започнало с памучните неща… Кари Брадшоу е била на правилната посока, когато измъкваше от гардероба на Тузара неговите боксерки и си ги нахлузваше. Вярно, че има вече и неутрално бельо под бранда „Play out¨, но все пак няма да е никак неприятно, ако сред всичките прашки и бикини стил гащи видим и повече боксерки.

 неща които да откраднем от мъжкия гардероб вратовръзка

Вратовръзката

Ако през началото на милениума сте били фен на Аврил Лавин, то със сигурност сте се разхождали и с мъжки вратовръзки. ¨S8er boy¨- ерата на певицата ви е давала повод не веднъж да крадете от гардероба на баща си неговите вратовръзки. И щом имаме костюми в наш размер – защо да спираме до там?

 неща които да откраднем от мъжкия гардероб къси панталони

Къси панталони

Ако си търсите подходящи къси панталони, ще забележите два проблема – първо, не намирате нищо по-скромно, второ – изведнъж „късото“ им рязко стига до бермудски дължини. Не можем ли и ние да имаме една средна дължина за дните, в които просто не искаме да си показваме част от дупето?

Аксесоари, които да откраднем от мъжкия гардероб

 неща които да откраднем от мъжкия гардероб токсидо

Пояси за смокинг

 неща които да откраднем от мъжкия гардероб папийонка

Папионки

 неща които да откраднем от мъжкия гардероб ръкавели

Ръкавели

 неща които да откраднем мъжкия гардероб кърпичка

Кърпа за джоб