Тенденции

Аксесоари 2017 – тенденции пролет/лято

аксесоари

Аксесоари 2017 – тенденции пролет/лято.

Тенденциите при дамските аксесоари за 2017 потвърждават концепцията, че  „повече е повече“ и карат всички да забравят за минималистичните нотки и да прегърнат идеята за нещо голямо, смело и дръзко. Отделно от гигантските сламени шапки за слънце, извънгабаритните чанти и ексцентричните ленти за глава, които се появиха на последните ревюта, най-големите модни столици също представиха много бижута и други допълнителни дамски аксесоари с добра доза странност и ексцентричност. Любителите на огърлиците да се готвят за чисто нови стилове от сложни елегантни вратовръзки. В края на краищата, името на играта на тенденциите  за пролет / лято 2017 мода е „колкото по-странно, толкова по-добре“.

Аксесоари 2017 – тенденции пролет/лято – бижута

аксесоари

Огърлици – Дали огърлиците някога ще напуснат модните подиуми?  Тази пролет/лято 2017 тенденция при бижутата се корени в 90-те години и очевидно играе най-трудно през последните сезони подред, макар все още без нито на йота от монотонност от тях.

аксесоари

Различни обеци – Кой казва, че обеците трябва да са като две капки вода? Тенденциите пролет / лято 2017 при бижутата дойдоха, за да поощрят начина на носене на неидентичните обеци. Този висок дух на тенденцията е силна пропаганда да се остави назад всичко симетрично и балансирано, като по този начин се отвори целия чар на асиметрията.

аксесоари

Една обеца – Ако търсите дръзки решения за пролетно-летния сезон, използвайте този шанс и да инвестирате в този тренд, който се появява вече няколко сезона подред. Освен това ще имате възможност да носите единичните бройки от любимите си комплекти обеци, при които едната се е счупила или загубила.

аксесоари

Огромни висулки – Ако искате да бъдете в светлината на прожекторите през сезона, закответе надеждите си с такива висулки, които няма как да останат незабелязани и които оформят следващата тенденция при аксесоарите за 2017. Висулките по последните ревюта са наистина огромни, странни и сякаш свалени от станата. На моменти дори засенчват останалата част от облеклото.

аксесоари

Гривни високо на ръката – В следващите месеци, гривните са склонни да спират все по-нагоре върху ръцете, канализирайки уникалната азиатска естетика и оформящи една от най-готините тенденции при дамските аксесоари за 2017. Ако все още не сте опитвали този стил за носене на гривни, може би е крайно време да потопите пръст във водата и да опитате свежи нови визии, когато пролетните лъчи просто изискват голи ръце.

аксесоари

Въжета като бижута – Докато огърлиците, висулките или единичните обеци провокират куп въпроси какво се случва година след година, въжетата, които първоначално са били предназначени да окачат свирка или нож, трябва да се използват като стилове  уникални огърлици от този момент нататък.

аксесоари

Купища гривни – Ако искате да бъдете от страната на победителите през този сезон, просто увеличете броя на своите гривни и го направете по дързък начин като арабска танцьорка. Множество гривни върху едната или двете ръце се забелязваха на всяко ревю.

аксесоари

Масивни обеци – С подобни аксесоари няма начин да не привлечете вниманието където и да се появите. Пролет / лято 2017 подиумите буквално гъмжаха от тежки, масивни и странни обеци, на моменти украсени с бижута, а друг път по-фокусирани върху уникални графични дизайни.

аксесоари

Аксесоари с религиозни символи – Няма други бижута като кръстчетата, които да покажат, че сте религиозен човек. Така че, ако наистина сте християни, ще бъдете просто готини с тези обеци и колиета с кръстове, които пресичат ревютата, докато други могат да останат безизразни към тенденцията. Въпреки това, някои аксесоари са по-шик от очакваното и не е проблем да се сложат, независимо от религиозната ви принадлежност.

аксесоари

Гривни за глезените – Сезон пролет / лято  носи голяма радост и наслада в модната верига, започвайки от оголени рамене и крака, за да освободи краката от тези опаковали стъпалото зимни ботуши. Така че, когато сте боси или носите закачливи сандали, какво друго може да изглежда по-добре, отколкото гривни на глезена с някои бохемски нотки по тях?

аксесоари

Еднакви гривни на двете ръце – И докато тенденциите за сезона повеляват носенето на различни обеци, еднаквите гривни изскочиха като техен заместител и преобърнато изявление. По-голямата част от модните дизайнери приеха тази тенденция, която е достатъчно мощна, за да стане заразна сред нас.

аксесоари

Аксесоари с пискюли – Най-ревностният период на пискюлите вече е отминал, но има малка възможност никога да не се сбогуваме с този тенденция, за наш късмет. Иначе какво друго може така успешно се разпространява бохемски вибрации във въздуха, ако не хвърчащото трептене на пискюлите?

аксесоари

Аксесоари 2 в 1 – 2 в 1 бижутата се появяват по страхотен начин. Няма нужда повече да се инвестира в две отделни неща, защото с едно единствено украшение могат да се покрият две зони едновременно. Този практичен вариант на аксесоари се забелязва в различни комбинации.

аксесоари

Брошки с бижута vs. цветя от плат – Ако винаги сте възприемали брошките като нещо старомодно и от времето на баба ви, оставете тези мисли, защото брошките никога не са били толкова модерни и многостранни, колкото сега. Може да бъдете затруднени в избора между брошки с камъни и меки цветя от плат.

аксесоари

Множество пръстени – Ако старите ви визии вече са ви скучни, разнообразете ги с множество пръстени, които са следващата тенденция 2017 за аксесоари. И колкото повече, толкова повече.

Тенденции аксесоари 2017

аксесоари

Колани като корсети – Изиграйте картите си добре през следващите месеци и оформете фигурата си с най-доброто предимство. Корсет коланите, използвани като най-добрата техника за отслабване в талията от памтивека, все още помагат да се постави женското тяло в добра светлина.

аксесоари

Завързан на възел колан – Всеки един от коланите ви може да бъде трансформиран в нещо уникално и игриво, след като го завържете на възел. Тази тенденция се забеляза във всяка една от четирите модни столици.

аксесоари

Колани с акценти – Някои от дизайните на коланите за пролет / лято 2017 са привличащи погледа достатъчно, за да дадат тон на дори най-простото облекло.

аксесоари

Тънки шалове – Когато топлите сезони настъпят, шаловете губят своята първоначална загряваща функция и стават аксесоари. Кой стил шал би защитил  по-добре тази идея, ако не скини моделите, простиращи се надолу и люлеещи се весело?

аксесоари

Раирани чорапи – През всеки нов сезон нашествието им се засилваше и ето че дойде времето всички да приемем чорапите до колене с райета върху тях.

аксесоари

Чорапи и чорапогащници със сандали – Кой би си помислил, че чорапи и чорапогащи със сандали биха могли да работят за печеливши резултати? Тази доста странна тенденция при аксесоарите идва от надлъж и нашир, като кара всички нас да  придобием вкус към нея. Дали все още сте изненадани от тази тенденция или вече сте я изпробвали  няколко пъти, предстоящите дизайнерски решения са просто задължителни да се опитат на най-малко веднъж.

аксесоари

Ръкавици – Ръкавиците за пролет / лято 2017 са по-готини, с повече прорези и с по-голяма прозрачност. Предстоящият пролетен сезон носи два вида ръкавици, които могат да бъдат подходящи както за ежедневието, така и за вечерни партита, като по този начин се оформя тенденция за аксесоар за следващото лято.

аксесоари

Съчетание на аксесоари и дрехи – Вероятно си мислите, че сред толкова много гъвкавост, дисбаланс и асиметрия, схемата за съответствие не може да функционира по никакъв начин в този критичен момент. Във всеки случай, някои дизайнери настояват, че съчетаването на един от вашите аксесоари с цвета на дрехите  може да бъде просто нула яко.

аксесоари

аксесоари

аксесоари

аксесоари

аксесоари

аксесоари

аксесоари

 

източник:fashionisers.com