Бели дънки – тенденции

beli danki

Бели дънки – как ги носят стрийт стайл моделите из модните столици?

В наше време дрехите почти изцяло са престанали да се делят на зимни и летни (леките рокли не са забранени да се носят в студа с дебели чорапогащи, обувки и топли връхни дрехи, и обемните жилетки и пуловери се вписват перфектно в летния гардероб). Няма неща, които да са свързани само с лятото (дори и сандалите, както много от стрийт стайл идолите, са ни показали) и дънки в бял цвят можем спокойно да носим както в зимните дни, така и през пролетта.

Бялото винаги е било смятано за цвета на чистота, невинността и богатството. Дори и днес, когато химическата промишленост произвежда тонове избелващи домакински препарати, да носят всеки ден бяла риза или блуза не могат да си позволят всички, да не говорим за бели дънки! В допълнение ще кажем, че да се намери правилната комбинация за тези дънки е много трудно – те силно оптически разширяват фигурата в случай, че ги съчетаете с неправилните дрехи. Те могат да нарушат пропорциите така, че дори и дамите с по-тънки и дълги крака ще изглеждат с масивни бедра.

Колкото и несправедливо да звучи, това не променя факта, че бели дънки могат да си позволят да носят само много слаби жени с тесни бедра и дълги крака. И все пак как правилно да ги комбинираме тези толкова капризни дънки?

Бели дънки – как да ги носим?

beli danki

Комбинирайте белите нарязани дънки с бял топ и черен блейзър и обувки на висок ток. Черният цвят на връхната дреха, както и токчетата, ще ви удължат силуета.

beli danki

Ако не искате визуално трансформиране на пропорциите на фигурата, изберете дънки с висока талия или такива, които са малко под кръста, за да не ви скъсят торса, особено, ако сте избрали за аутфита си обувки на нисък ток. В противен случай, резултатите могат да бъдат много изненадващи – краката ще изглеждат къси и цялата фигура много несъразмерна.

Бели дънки – стрийт стайл
beli danki
beli danki

beli danki

beli danki

 

beli danki

beli danki

beli danki

beli danki

beli danki