Тенденции

Бохемски летни тенденции

letni tendencii bqla roklq

Бохемски летни тенденции и колекции в изобилие! Love & Lemons се присъединява към списъка на модните брандове, които създават летни тенденции и се перчат с новите линии, като тази, която е предназначена да ни вземе направо ума. И както времето се пооправя, а в някои региони на света вече и градусите са такива, от които се оплакваме от жега, решихме, че е крайно време и ние да се запознаем с някои страхотни нови дрехи и рокли, които само ще направят нашите летни почивки още по-стилни и модерни, даже в гащеризон. В крайна сметка, снимките могат да бъдат временни, но спомените са вечни и вие със сигурност бихте искали да направите добро впечатление, когато се оттеглите през глава за почивка и забежки през следващите няколко месеца.

Летни визии от Love & Lemons

letni tendencii chervena roklq

Марина Нери е моделът, който представя тези красиви дрехи, за колекция на Love & Lemons за 2015. Бразилският модел показва своите къдрици в диво съблазнителен начин, като тенът на кожата й се съчетава много добре с някои от десените на дрехите, включително тези в бяло и без гръб мини летни рокли, които са комбинирани с яки бижута в същия дух. Самият модерн бранд е със седалище в Лос Анджелис и е известен със своите по-бохемски визии, с което дават на модния свят някои от най-красивите произведения за младото поколение. Брандът обича да включва акценти от бельото в дрехите си, като в най-новата си линия Love & Lemons включва, както отвесни поли, дантелени чорапи, така и гащеризони с ръчно изработени бродерии.

letni tendencii cvetni

Също така, в новата колекция на Love & Lemons за 2015 са показани дрехи, които са с по-високо деколте, изрязани отстрани рокли, които придават за прелъстяващ намек, къси до мини ниво кройки. Друго, което присъства към колекцията са актуалните флоралните щампи.

letni tendencii dantelna roklq

letni tendencii floralna roklq

letni tendencii krop top

letni tendencii rokli

letni tendencii vizii

julta dantelena roklq