Тенденции

Дълъг дамски елек за есента – 18 изумителни начина да го носим

дамски елек

18 удивителни идеи за носене на елегантен дълъг дамски елек през тази есен.

Стилната кройка на ултра-дългите елеци, които нетърпеливо “тръгнаха” вече по улиците, носени от модните блогъри, ги прави абсолютен must have за този сезон. Те нямат нищо общо с това, което до сега се разбираше под това понятие, защото приличат повече на шик дамски палта без ръкави, отколкото на модерния до скоро обемен елек с косъм. Със сигурност дамите, които до сега не са имали необходимост да носят елек вместо сако или блейзър, вече ще усетят такова желание, след като видят тези модели по-долу.

Дълъг дамски елек за есента

дамски елек

Цялата универсалност на модерните дамски елеци ги прави толкова забележителни. Функционалността им да се съчетават добре както със скъсани дънки и маратонки, така и с елегантни рокли и високи токчета, ги прави толкова задължителен айтъм за всеки гардероб. Разбира се, както ще видите по-надолу, може да ги носите и с дълги поли и тесни панталони с дължина над кокалчетата, които също са много предпочитани през този сезон.

Дълъг елек за хладните дни

дамски елек

Една приятна и топлеща голяма част от тялото симбиоза между елек с косми и модерната дължина. Всички, които харесват обличането на слоеве през хладните дни имат възможност да го направят по най-добрия начин, като се възползват от елегантните и шик дамски елеци, които ще оформят добре силуета, докато оставят възможността за свободни движения на ръцете.

дамски елек

Може да намерите най-подходящия за вас дълъг елек, защото се предлагат модели в разнообразие от стилове, цветове и дизайни. Що се отнася до цветовете, най-предпочитаните са сиво, кемъл и черно, но могат да се видят също така в кафяво, зелено, марсала и други. Това предоставя възможност да се носи както с офис облекло, така и с ежедневно, като част от комбинация за вечерно облекло или като стрийт стайл аутфит.

дамски елек

дамски елек

дамски елек

дамски елек
дамски елек

дамски елек

дамски елек

дамски елек

дамски елек

дамски елек

дамски елек

дамски елек

дамски елек

дамски елек