Тенденции

Детска мода зима 2016

80views

детска мода

Детска мода зима 2016 – цветове, материи, стилове и принтове

Прекарваме много време за грижа за външния си вид и стилния си имидж. Често забравяме, че децата също искат дрехите им да са не само удобни и функционални, но и модерни и стилни. За детската мода зимата на 2016 година ще донесе много приятни изживявания на всички, без изключение. Малките момичета са склонни да търсят дрехи, които са не по-лоши, отколкото на техните майки, а момчетата са склонни да имитират визията на бащите си. За щастие, нещата за малките деца са не по-малко от тези за възрастните. Днес в много магазини, както и по модните подиуми на света, тези модели са широко представени. Разнообразието от модерните детски дрехи за зимата се дължи благодарение на стилистите и модните дизайнери, които се стараят да вземат предвид различните интереси на малчуганите.

Детска мода за зимата

детска мода

Модерните зимни дрехи за децата са изработени в класически и етно стил (съотношението е около 50:50). Актуалните детски модни стилове за зимата на 2015 включват всички области, които са от значение в гардероба на възрастния. Това са етното, бродериите. апликациите, романтизма и дори индийският стил, който печели сърцата на модистите по света повече от една година. Така например, през зимата, ние наистина не можем да се справим без палтата – те се носят, както в ежедневието, така и в специалните случаи. Има дрехи, изработени в източния и западния стил, така че майките са в състояние да облекат своите малки принцеси във всеки стил, който им харесва и е най-близък до тяхната култура, както и в съответствие с визията им. Връхните дрехи трябва да създават усещане за лекота и да не ограничават движенията на децата, които, както знаем, са много енергични и обичат да се движат.

Зимна мода за деца

детска мода

Тенденцията на ярките цветове в зимните детски дрехи продължава и необичайните материали – металното и златото, кожата от влечуги и други животни, перата, каретата, както и много други принтове, които са много популярни при възрастните – и дори спортният шик и пънкът са приети за децата. Основното нещо е образът да е ярък и индивидуален, защото това е най-важното при тенденциите за модерните зимни дрехи за повечето деца.

детска-мода

детска-мода

детска-мода

детска-мода

детска-мода

детска-мода

детска-мода

детска-мода

детска мода

детска-мода

детска мода

детска мода

детска мода

детска-мода

детска-мода

детска-мода

детска-мода