Тенденции

Есенни тенденции 2015

есенни тенденции 2015

Есенни тенденции 2015. Какво да носим през студените дни?

Говорейки за тенденциите на 2015, първото и главното нещо, което ни изниква в съзнанието е модата от 70-те години на изминалия век. Второто, над което са се концентрирали дизайнерите за този сезон, е студът или по-скоро предпазването от студа. Може да приключим до тук, защото това е всичко което трябва да знаете като информация, за да сте в крак с модните тенденции за есенния сезон. Всички трендове за хладните дни са пряко повлияни от хипарския период. Бохемията в дрехите е достигнала съвсем ново ниво и за наше щастие модните дизайнери още от пролетта са ни настроили на една ретро вълна, която от горещи летни тоалети ще преминат към изключително шикозни топли дрехи, в които ще изглеждаме върховно.

Есенни тенденции 2015 при цветовете

есенни тенденции зелено

ЗЕЛЕНО

Цветовете на сезона са в популярния колор блок като модните къщи са заложили предимно на земни и естествени нюанси, които са били популярни през 70-те. Главните и изпъкващите обаче са три – кафявото, маслиненото зелено и оранжевото. Те са върху рокли, панталони, палта и аксесоари. Едва ли има цветове, които така да символизират есенния дух и настроение.

есенни тенденции оранжево

ОРАНЖЕВО

есенни тенденции кафяво

КАФЯВО

Есенни тенденции 2015

есенни тенденции панделки

ПАНДЕЛКИ

Това е един неофициален тренд, който е идеален за официалните ви тоалети и изглежда едновременно много “денди”, но и женствено и кокетно.

есенни тенденции ресни

РЕСНИ

Естествено, че ресни! Приблизително около 100-тина дизайнери са използвали ресните по някакъв начин през този сезон. Не че това е нещо ново – ресните са тенденция през последните няколко сезона, но сега през есен 2015 достигат своя пик. Рокли, кожени якета, чанти, обувки – ресните са навсякъде и са тук, за да раздвижат вашите есенни дни.

есенни тенденции викториански

ВИКТОРИАНСКИ ДУХ

Все пак, ако сте попаднали в някое меланхолично настроение и не ви е до ярки весели цветове и игриви ресни, можете да се отдадете на мрачното си настроение и да се облечете в синхрон с вътрешните си депресивни и носталгични усещания. Викторианският стил видяхме на модния подиум в Лондон, а после същият вайб премина и на дефилетата на италианските модни къщи.

есенни тенденции плетено

ПЛЕТЕНИ

есенни тенденции поло

БЕЛИ ЯКИ

есенни тенденции спортно

АТЛЕТИЧЕН СТИЛ

есенни тенденции

УЕС АНДЕРСЪН

есенни тенденции бохо

БОХЕМИЯ

есенни тенденции каре

ЧЕРНО БЯЛО КАРЕ

есенни тенденции кожа

КОЖА

есенни тенденции кюлоти

КЮЛОТИ

есенни тенденции макси

МАКСИ ДЪЛЖИНИ

есенни тенденции наметало

НАМЕТАЛА