Тенденции

Как да изберем най-подходящият цвят дрехи

най-подходящият цвят дрехи

Всяка дама, която е загрижена за външния си вид, си е задавала въпроса „кой е най-подходящият цвят дрехи“ за мен. Способни сме да отделим много време за избора на прическа, аксесоари и дрехи, но без значение колко красиви са първите две, кройката на костюма или линията на роклята няма да изглеждат добре, ако носите неподходящи цветове дрехи. Избирайки най-добрите тонове за облекло, можете да накарате кожата и очите ви да заблестят, а цялостния ви външен вид да изглежда балансиран. За да получите този резултат, едно от условията е, да ги съчетаете с цвета на косата си и цвета на кожата. Със следващите съвети ще ви покажем как да изберете най-добрите цветове за дрехи.

Най-подходящият цвят дрехи според косата и цвета на кожата

най-подходящият цвят дрехи

Блондинките изглеждат страхотно в топли и ярки нюанси като жълто, оранжево и медено.
Брюнетките са едни от най-наградените по въпроса с цветовете дрехи. Могат да носят голямо разнообразие от цветове, включително портокал, кафяв шоколад и розово.
Червенокосите изглеждат най-добре в кафяво и цвят портокал, както и в зелено.
Дамите с побеляла коса ще са красиви, облечени в ярки цветове като червено, розово, слива, лилаво зелено и златисто. Черно и морско синьо стоят добре, но стойте далеч от сиви и пастелни тонове. Като цяло, избирайте смели цветове.

Няколко съвета за избор на най-подходящият цвят дрехи

най-подходящият цвят дрехи

Тествайте основния цвят на кожата си. Той играе голяма роля при определяне на подходящите за вас цветове.
Захванете кожата на ухото си с върха на пръста си. Цветът на кожата, който виждате в следващите няколко секунди е вашият основен цвят на кожата.
Ако видите синьо, розово, червено-виолетови или розови нюанси, ще изглеждате най-добре в студени цветове.
Ако видите прасковени, златни, ярки, топли червени или коралови тонове, изберете топли цветове за дрехите си.

най-подходящият цвят дрехи

Носете цветове, които ви дават монохромен вид, тоест облекло в един основен тон, близък или същия като този на косата ви. Този трик ще ви помогне да изглеждате по-висока и по-слаба. Този вид не е подходящ за жени със сива коса.
Блондинките трябва да носят жълти или крем цветове.
Брюнетките трябва да изберат шоколадово кафяво.
Червенокосите трябва да изберат медени или оранжеви тонове.