Тенденции

Как да изглеждаме като нюйоркско момиче

niuyorksko momiche

Всеки има своя собствена представа за това как трябва да изглежа едно нюйоркско момиче. В последните години нашите идеи за това как трябва да изглежда дойде от сериите на Клюкарката, в които изобразяват Ню Йорк като град, където всеки носи приказни дрехи. За наша изненада, сериала е доста точен в това отношение. Ние можем само да взимаме пример от Голямата ябълка и нейните гражданки. Нюйоркчанките се отличават със своя небрежен стил. Те изглеждат шик и едновременно с това в облеклото им има ежедневна, спортна и рок нотка. Ето и ръководство за това как да изглеждате като истинско нюйоркско момиче и да се отличавате от тълпата сливайки се с “готините мацки”, ако скоро смятате да пътувате до там.

Как се облича едно нюйоркско момиче

zlatni aksesoari 2015

АКСЕСОАРИ

Дори ако нямате време да си ъпгрейднете гардероба до нивото на New York Fashion Week винаги можете да добавите доза златен BLING! към дрехите си. Масивните колиета и гривни са особено актуални. Ако не сте фенове на златните накити можете да носите и сребърни, защото те са също толкова хитови колко жълтеникавите оттенъци.

letni sandali 2015

СТЕЙТМЪНТ ОБУВКИ

Нюйорското момиче винаги има нещо отличаващо по нея дали е чанта, бижу или обувки. Ако искате да станете част от армията на модната мафия на Голямата ябълка, заложете на главозамайващо високи обувки в някой отличаващ се цвят или форма. Красотата трябва жертви и в този случай ние с удоволствие бихме дали за изкупление удобството ни щом ще трябва да се разхождаме в подобни красиви обувки.

cherno kojeno qke

КОЖЕНОТО ЯКЕ

В стила на нюйорското момиче винаги има нещо “badass”. Точно заради това и толкова добре им стои коженото яке, което те носят над всичко. Буквално! Носят ги над нежни рокли, спортни дрехи, официални рокли, офис облекла – само посочете. Ако желаете да се носите като една истинска нюйоркчанка, то притежаването на хубаво кожено яке е направо задължително.

Как да се превърнем в нюйоркско момиче

cherno bqlo raie

САМОУВЕРЕНОСТ

Няма значение какво сте си сложили, ако не се разхождате в тази огромна джунгла с уверено вдигната глава и изправени рамене. Самоувереността е едно от нещата, които трябва да вземете със себе си, когато излизате по улиците на Ню Йорк (и не само).

cherno kojeno qke esen

ЧЕРНИЯТ ЦВЯТ

Много цветове идват и си отиват, но черното винаги ще си остане властващият цвят и нюйоркските момичета го знаят това много добре. Никога не можете да сгрешите и с другите неутрали като бяло, тъмно синьо и бежово.

dizainerska chanta dior

ДИЗАЙНЕРСКА ЧАНТА

Нещото, без което никога няма да хванете една нюйоркчанта, е без дамската си чанта. Това е необходима инвестиция, която не можете да пропуснете. Дали Chanel 2.55 или симпатичен tote от TopShop.

rairano palto esen

СПРЕТНАТА КОСА И НОКТИ

Едно нещо е сигурно – мацките от Ню Йорк са винаги добре спретнати – от идеално фризираната коса до добре поддържания маникюр и педикюр.

slanchevi  ochila koteshka forma

СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА

Дали вали или грее слънце стилните слънчеви очила са задължителен аксесоар за нюйоркското момиче.