Тенденции

Как да се облечем за Нова година

78views

какво да облечем за нова година

Как да се облечем за Нова година – съвети и идеи.

През декември един от най-очакваните празници е Нова година. Ако сте решили да прекарате Новогодишната вечер с голяма компания в някое луксозно заведение или са ви поканили на елегантен коктейл или ако просто смятате да се веселите с приятели в уютна обстановка – независимо къде и с кого сте едно е сигурно – настъпващата година трябва да пресрещнете в най-бляскавия си вид. Вашият стил трябва да отразява този щастлив момент. За да направите трайно впечатление на вашите домакини и останалите гости, изберете смел, лъскав тоалет и подходящи дръзки обувки и аксесоари. Довършете вашият стайлинг като подчертайте най-добрите си черти на лицето с драматичен грим.

Как да се облечем за Нова година

как да се облечем за Нова година

ПОКАЖЕТЕ ПЛЪТ

Късите поли са относително стандартни за партито по случай Новата година, но ако се чувствате неудобно oт тази дължина и мислите, че показвате много кожа, то изберете пола, която попада на или малко над коляното. Изберете тази дължина, която ви кара да изглеждате и да се чувствате най-добре, независимо от всичко. Вместо право изрязано деколте, помислете за нещо малко по-закачливо като кръстосани връзки или деколте без презрамки. За по-консервативен вариант, опитайте модел, който прикрива достатъчно, но показва елегантната ви и привлекателна ключица.

 

как да се облечем за Нова година

ПОВЕЧЕ БЛЯСЪК

Повечето жени, нямат много случаи, в които да им се размине обличането на рокля с пайети. На Нова година, обаче, пайетите не са само, че са добре дошли, но и са класически избор. Ако пайетената рокля е с твърде много блясък за вашия стил, но все пак искате да пробвате нещо блещукащо, то заложете на пола. Комбинирайте с обикновен, едноцветен потник или блуза. Черната блуза предлага особено хубав контраст с блестящата пола. Ако планирате да присъствате на непретенциозно парти с малка група от близки приятели – да опростим нещата като заложим на панталон в цвят металик. Те могат да имат оттенък на злато или сребро, което им придава повече празничност от вашите ежедневни дънки.

как да се облечем за Нова година

АКЦЕНТИ

Ако вече имате блестяща дрехи, да опростим нещата с плътен и пъстър цвят за маникюр. От друга страна, един блестящ лак за нокти би изглеждал добре с вашата малка черна рокля или едноцветен тоалет. Създайте драматичен вид с опушен грим. Пробвайте преди тъмната очна линия и спирала, да насложите различни нюанси на сиво, кафяво или черно върху вашите клепачи. Червените устни също ще допринесат на драматичния ви вид. Много жени се колебаят дали да носят червено червило, но повечето намират нюанса, който им подхожда на кожата.

как да се облечем за Нова година

ОБУВКИТЕ!

Разгледайте за обувки с метално токче. И говорейки за метал – самите цветове на обувките като златно, сребърно, бронзово са един ефективен начин да добавите блясък към вашия външен вид. За по-смела опция вижте обувка, която е покрита с брокат или пайети. Платформите и ботите могат да ви бъдат по-удобни за танцуване и да се придвижвате в тях по-лесно.