gingam kare prolet 2015

Ето нещо много приятно от тенденциите за пролетния сезон – карето гингам, което се популяризира през 50-те и 60-те от Одри Хепбърн и Бриджит Бардо, се завръща с пълна сила. Те са го носили с кроп-топове и дълги поли, а за пролет 2015 дизайнерите ни дават всякакви вариации на тоалети в този десен. Игривият принт се възвърна на модния подиум, благодарение на Altuzarra, Diane von Furstenberg и Oscar de la Renta, които с доза носталгични елементи си поиграха със силуетите и ни дадоха  избор от много по-тъмни и графични нюанси до пастелни цветове.

Защо дизайнерите въвлякоха карето гингам отново в тенденциите?

gingam kare tendencii prolet polo ralph lauren

Макар че има много модели, които бяха демонстрирани от модните дизайнери, гингам карето заслужава вниманието ни най-много. Памучният принт не е нещо иновативно, но той все пак успява да спечели сърцата на аудиторията. Това е един от онези по-трайни тенденции, които издържат дълго време, защото просто хората ги харесват. И точно за това, от време на време те влизат в сила и властват през сезона.

Гингам по модния подиум

gingam kare trend de la rentaОчарователните рокли в черно и бяло на Lela Rose разполагат с уникален дизайн. Заложили на гингама, те успяват да създадат един минималистичен дизайн, като силуетът е изцяло подвластен на правите линии на самия принт. Karen Walker избра различна палитра на гингама от памучна материя и създаде прекрасен ансамбъл в бежово и каки. В случай, че искате да добавите нещо по-съблазнителен в гардероба си, тогава можете да се насочите към някоя от роклите от Diane von Furtsenberg. Други марки, като Ashish, предлагат да обърнете внимание на роклите-ризи с актуални принтове в неоново лилаво и черно, също в актуалния десен. Майкъл Корс е избрал неговия гингам да е върху типичните рокли и визии от 50-те. Синята рокля без ръкави е перфектен избор за тези от вас, които предпочитат винаги да зашеметяват и съблазняват. Тя се отличава с дълбоко деколте и съблазнителна цепка до бедрото. Като съберем всичките й тези качества, можем да кажем, че това е една от най-удивителните рокли на модния подиум за пролет 2015 с този принт.

gingam tendencii kare prolet von furstenberg

gingam tendenciq prolet karen walker

Ashish gingam kare roklq riza

kare gingam tendencii prolet 2015 trademark

kare gingam tendenciq altuzarra

kare tendencii gingam prolet 2015

oscar de la renta prolet tendencii kare

prolet 2015 tendencii kare gingam lela rose

proletni tendencii 2015 schouler

proletni tendencii kare gingam 2015 kors

dvf tendencii prolet gingam