Тенденции

Малка бяла рокля за лятото

malka bqla roklq

Лятото не се носят тъмни цветове! Това е първият ни моден урок, който сме научили от майките ни още като деца и го спазваме като закон и до ден днешен. За това по най-безскрупулния начин прибираме нашите любими и трудно заменими (все пак няма нищо незаменимо, както ще разберете след малко) малки черни рокли и даваме път на лятната МБР – малката бяла рокля. Ако поради незнайни и необясними причини все още нямате идеалната за вас малка бяла рокля в гардероба, то е време по най-бързия начин да се сдобиете с една. Ние сме ви подбрали едни от най-летните стрийт стайл снимки, от които можете да почерпите вдъхновение.

Стрийт стайл – малка бяла рокля

malka bqla roklq natalia vodianova

Великолепната Наталия Водианова не нарушава летните модни правила. Нейната малка бяла рокля е изчистена като и привада един софистициран вид. Кройката е по тялото с малки ръкави и една тънка лента завързана вместо колан на кръста й. Обувките, които е избрала за този елегантен стрийт стайл тоалет са тъмно лилави сандали на платформа. Наталия тук по никакъв начин не излежда на супермодел, а по-скоро на млада, но опитна бизнесдама. Аксесоарите й също са много подходящи за визията й.

malka bqla roklq s dalag rakav

Сладката Ема Робъртс, която някои от вас я познават като племенницата на Джулия Робъртс, други като дъщерята на Ерик Робъртс, а трети като актрисата от хитовия сериал „Американска история на ужасите“, залага на своята холивудски бляскава улична визия. Ема е с малка бяла рокля с дълъг ръкав и кафяви летни сандали на платформа. Сега звездата участва в поредния сериен ужас, но този път с повече свои връстници. Сериалът се казва „Screm queens“.

malka bqla roklq riza

Малката бяла рокля това лято можете да я видите и под формата на голяма риза. Това е един от  трендовете, които бяха заложени по време на Седмиците на модата и дизайнерите са си направили труда да ни представят в колекциите си различни модели на роклята риза.

Визии с малка бяла рокля за лятото

malka bqla roklq olivia palermo

malka bqla roklq retro

malka bqla roklq steet style

stree style malka bqla roklq kubinki

feerichna malka bqla roklq

malka bqla dantelena roklq

malka bqla roklq a kroika

malka bqla roklq anna dello russo

malka bqla roklq boho shik

malka bqla roklq dantela

malka bqla roklq hipi

malka bqla roklq kolan

malka bqla roklq kubinki

malka bqla roklq lqtna

malka bqla roklq lqtoto