roklq noshtnica

С нощница из града – будоарният стил излиза извън спалните ни помещения.

Не всяка жена е достатъчно смела, за да дръзне да носи рокля, наподобяваща нощница. Облекло в стил “бельо”има редица предимства и недостатъци. А, ако следите модните тенденции, то до сега трябва да сте разбрали, че точно тези лесно нахлузващи се (както и изхлузващи се) рокли са едни от топ трендовете на пролетният сезон на 2016 г.

С роклята-нощница можете да създадете интересна и впечатляваща визия. Но ако я съчетаете неправилно с други дрехи и аксесоари – може да създадете съвсем обратен ефект. Ето защо, много жени избягват дрехи в този спален стил, за да не изглеждат вулгарно и безвкусно. Но да видим, с какво можете да носите тази коварна тенденция и да останете привлекателни и стилни.

С нощница из града

roklq noshtnica

Кратка история:

Този будоарен стил “lingerie” се появява за първи път през 1920 година. Това е начин да се заменят твърдите и неудобни корсети. До 1990 г., в стилът “бельо” се използва само като долно бельо. В 90-те той уверено навлиза в света на модата. Дизайнерите са вдъхновени от красивите детайли и материи като сатен и дантела, като точно от тях започват да създават зашеметяващи рокли.

roklq noshtnica

За да създадете стрий-стайл визия, препоръчваме да залагате на рокли, изработени от естествени материи като памук или лен. За да изглеждат ежедневни, можете да ги съчетаете с чорапогащи, деним или дори кожени якета. Комбинирането на рокля с риза, завързана около кръста, е друг начин, с който да я превърнете в небрежен аутфит. Може дори да добавите боти и малка кожена чанта през рамо, за да завършите тоалета. През хладните дни, можете да добавите към тях хлабави плетени жилетки или извънгабаритни мрежести пуловери.

roklq noshtnica

Късите модели рокли нощници умело се съчетават с къси пуловери. Изберете пуловер и обувки в неутрални нюанси, добавете и набор от дълги колиета. Смесвайте смело материи и експериментирайте с романтични и рок стилове. Спортните елементи също изглеждат добре с роклите нощници. Едноцветните кецове са идеален завършек на пролетния топ тренд.

roklq noshtnica

roklq noshtnica

roklq noshtnica

roklq noshtnica

roklq noshtnica

roklq noshtnica

roklq noshtnica

roklq noshtnica

roklq noshtnica

roklq noshtnica

roklq noshtnica