Тенденции

Топ 20 обувки Christian Louboutin

obuvki christian louboutin

Кои са едни от най-запомнящите се обувки Christian Louboutin? Как се е създала червената подметка?

Обувките на Christian Louboutin са известни със своите червени подметки. Но как се появява идеята, за тази тяхна запазена марка? През 1992 година при създаването на новата си колекция обувки дизайнерът Лубутен усеща, че енергията на обувките я няма и решава да им боядиса подметките в яркочервено с лака за нокти на асистентката си. След невероятния му успех с червените подметки, той решава да си ги остави в този привлекателна цвят като първоначалната му идея, да оцветява обувките отдолу в различни цветове според сезона, отпада. Кодът на яркочервените подметки на Christian Louboutin е Pantone 18-1663 TPX. Въпреки че прави и равни обувки, дизайните на Лубутен са известни с главозамайващо високите токчета. Първоначалната идея на дизайнера на едни от най-скъпите обувки в света, когато стартира бранда си през 1990 г., е “да накара жената да изглежда сeкcи, красива и да накара краката й да изглеждат колкото се може по-дълги“. Заканата си Лубутен е изпълнил успешно!

Най-добрите 20 обувки Christian Louboutin

obuvki christian louboutin sini

Започваме с една от обувките на иконичната марка от най-новата колекция на Louboutin, която ни напомня на морски приключения и русалки. Обувката се казва Hot Chick  и я има и в лимонено жълто. Нейната млечно синя лачена кожа придава една различна чувственост на дизайна. Дължината на тока е 13 см и може би е създадена по-скоро за позиране, от колкото за ходене. Така че, сложете си ги позирайте на воля и накарайте другите да извървят разстоянието до вас.

obuvki christian louboutin zlatni

Тези красавици са “So Kate”! Освен, че точно така се казват, те са кръстени на супермодела Кейт Мос. Тези тук са златисти, но самият им модел идва в няколко различни цвята. Привлекателните им форми се крепят на 12 см ток, а златистият блясък напомня за златните кюлчета и за русите коси на Кейт. Елегантни и изчистени, това са едни от най-класическите модели на обувки Christian Louboutin.

Oще страхотни обувки Christian Louboutin

obuvki christian louboutin shipove

 

 

 

obuvki christian louboutin zeleni

obuvki christian louboutin vrazki

 

obuvki christian louboutin zeleni shipoveobuvki christian louboutin zmiiska koja sini

 

obuvki christian louboutin zmiiska koja

 

obuvki christian louboutin zmiiski

bejovi obuvki louboutin

obuvki christian louboutin bejovi

obuvki christian louboutin cherni krisali

obuvki christian louboutin cherni sandali

 

obuvki christian louboutin rozovi

obuvki christian louboutin cherveni

obuvki christian louboutin dantela

obuvki christian louboutin kristali

obuvki christian louboutin manista

obuvki christian louboutin rairani

 

obuvki christian louboutin rozovi