Тенденции

Винтидж рокли – как да ги носим

винтидж рокли

Как да обличаме винтидж рокли, без да изглеждаме като в костюм?

На първо място, нека започнем с това, че няма нищо лошо да изглеждате така, като че ли сте излязли от стар Холивудски филм. Но все пак, трябва да разграничим линията между театралност и реалност. Много често хората се притесняват да носят ретро дрехи, за да не изглеждат като костюмирани за тематично парти. Въпреки това, има много блогъри, които харесват този стил и нарочно търсят този ефект на пин-ъп модата. Имаме няколко съвета за това, как е най-подходящо да се обличат винтидж рокли.

Винтидж рокли – съвети как да ги носим

винтидж рокли

Изберете дрехи, които са от съвременните тенденции. Много от актуалните дизайнери и модни къщи имат огромни архиви на винтидж облекла, към които постоянно добавят парчета и от които можете да черпите вдъхновение. В действителност, съвременната мода е наистина една интерпретация на стилове от миналото, а и ще бъдете изненадани колко много модерни дизайнерски облекла са чиста имитация на старите. Намирането и носенето на една такава дреха е и лесен начин за избягване на костюмирания ефект.

винтидж рокли

Kосата и грима трябва да изглеждат модерни. Заложете на семпъл макиаж и прическа, които са изпитани начини да премахнете олд-скул елемента от визията ви. Например, ако носите рокля от 50-те, то е препоръчително да сте с прибрана коса  с доловимо опушено око. Дори съвременните класически прически са актуализирани версии на вече съществуващите стари от съответната епоха: модерните хлабави вълни от 40-те, които са били любими на Холивуд за последните няколко години, са чудесен пример.

Стрийт стайл – винтидж рокли

винтидж рокли

Съчетаването на винтидж дрехите с определени модерни обувки, чанти и слънчеви очила е един лесен начин за драстично променяне на аутфита. Кои са основните цветове в облеклото ви? Заложете на съвременни аксесоари в същия цвят.

винтидж рокли

винтидж рокли

винтидж рокли

винтидж рокли

винтидж рокли

винтидж-рокли

винтидж-рокли

винтидж-рокли

винтидж-рокли

винтидж-рокли

винтидж-рокли