винтидж стил

Блогърите и техния вдъхновяващ винтидж стил

Любителите на ретро стила не са малко. Има и много известни личности, които предпочитат дрехи и обувки, вдъхновени от добрите стари времена. Една от тези звезди е и знаменитата Дита фон Тийз, позната още като Кралицата на бурлеската. Нейният стил е базиран на модата и бюти тенденциите на Златната ера на Холивуд, 40-те-50-те години на изминалия век. Другата любимка на винтидж дрехите е сладката поп и кънтри изпълнителка Тейлър Суифт. Нея много често папараците я засичат по улиците, облечена във флорални рокли, разкроени поли и т.н. Оказа се, че има много блогъри, които също харесват винтидж стила на обличане. Вечната дреха може да ви накара да изглеждате страхотно. И ако вече сте инспектирали гардероба на майка си и сте откраднали шикозни и класически елементи от там, това означава, че категорично ще се насладите на тези страхотни винтидж стил блогове!  Нека видим, кои са те и как успяват да носят ретро дрехи по възможно най-модерния начин.

Винтидж стил от блогърите

винтидж стил

Keiko Lynn

Кейко Лин е умът зад винтидж блога Keiko Lynn. 28-годишната блогърка описва себе си като човек с либерално сърце и ум. Кейко живее в Бруклин, където и работи над своята собствена модна линия, наречена “Postlapsaria”. Ако обичате да смесвате стилове, ако сте фенове на старите украшения, на които искате да вдъхнете живот, то този блог ще ви допадне със своя модерен туист към така познатия винтидж стил.

винтидж стил

Miss Lindsay Lane

Линдзи Лейн ни въвежда в модния си блог, където споделя своя красив свят на великия ретро стил. Посетете блога й, за да се вдъхновите от страстта й към 1930-та и 1940-та години. Насладете се на уникалните й винтидж попадения и се захванете да подберете ваши любими класически тоалети! Винтидж вълната взима своя старт от ранните години на ХХ век, който е пъстър със своите ери на джаз, рокендрол и хипи периодът. Независимо кой от тези стилове ви допада най-много, не забравяйте да внесете и доза модерен дух към тоалетите си, за да изглеждате съвременни и тренди.

Блогърите и техния винтидж стил

винтидж стил

винтидж стил

винтидж стил

винтидж стил

винтидж стил

винтидж стил
винтидж-стил

винтидж-стил

винтидж-стил

винтидж-стил

винтидж-стил

винтидж-стил

винтидж-стил