napravi si sam trietajna chiniq darvena

Направи си сам триетажна чиния, която може да се използва функционално като висока поставка за сладкиши или свещи. Този проект изглежда толкова вълнуващо. Изисква се малко сръчност и много желание. Може да помолите съпруга или брат си да ви помогнат, за да стане това вашето общо произведение, с което гордо да се хвалите пред приятели и близки.

Направи си сам триетажна чиния за поставка на сладки или свещи

napravi si sam trietajna chiniq

Тази висока поставка изглежда толкова очарователно. Придава изисканост на помещението, в което е поставена. Всъщност, кое ще бъде то, зависи само от вас и от избора ви за аранжировка върху нея. Ако поставите красиви малки кексчета, тя ще се превърне в притегателен магнит за всички в кухнята. Ако я аранжирате с цветя ли свещи, ще заеме своето подходящо място в хола или спалнята. Направи си сам триетажна чиния, която е красива и функционална.

 Подробно описание в стъпки и снимки

darven material za chiniq napravi si sam

Направи си сам триетажна чиния започва с набавянето на няколко еднакви гладки летви, които да нарежете на парчета с размери : 4 по 37 см , 3 по 28 см и 3 по 20 см.

materiali za napravi si sam chiniq

Залепете парчетата с еднакви размери едно за друго с лепило за дърво или машина,за тази цел.

darvo parcheta napravi si sam

Изрежете три кръгли парчета с диаметър съответно 36 см на големия, 27 см на средния и 19 см на малкия.

darveni kragli postavki

Използвайте шкурка, за да загладите ръбовете.

napravi si sam darveni elementi

Това е останалата част от материалите за вашата триетажна чиния – една опаковка от малки дървени елементи във формата на свещ и два по-дълги. Използвайте такива, каквито намерите в специализираните магазини.

napravi si sam chiniq darveni materiali za postavka

Ако искате да придадете винтидж вид на вашата триетажна чиния, използвайте следната техника. Нарисувайте с кафява боя неравномерни черти по дървесината и след като изсъхнат ги намажете с вазелин.

trietajna chiniq materiali napravi si sam

Боядисайте плотовете със спрей бяла боя. Използвайте малка шкурка, за да изпилите леко местата с кафяви петна.

napravi si sam trietajna chiniq stapki

Време е да започнете с конструирането на винтидж триетажната чиния. Използвайте лепило, за да закрепите 4 малки крачета на най-големия кръг, върху които да се крепи цялата висока конструкция.

napravi si sam chiniq trietajna stapki

Използвайте високите елементи между отделните плоскости. В центъра на големия кръг поставете стабилно единия от тях и върху него сложете средния дървен кръг.

darven element za trietajna chiniq

Върху малкия кръг най-отгоре поставете два малки елемента, свързани един с друг.

napravi si sam trietajna postavka

Това е! Вече изпълнихте този проект за направи си сам триетажна чиния. Сега поставете върху нея вкусни мъфини и я поставете в кухнята. А ако подредите на нея свещи и цветя, може да заеме централно място в хола или спалнята..

napravi si sam trietajna chiniq darvo

napravi si sam trietajna chiniq sveshti

napravi si sam trietajna chiniq sveshtnik

източник:www.shanty-2-chic.com