Развлечения

Идеи за предложение за брак

108views

идеи за предложение за брак

Ако търсите идеи за предложение за брак или имате познат, който иска да направи изненадващо и романтично приключени, на което да поиска ръката на любимата си, може да използвате някои от предложенията тук. Споделете ги с когото трябва, за да се получи нещо, което ще се помни за дълго – също както са направили тези двамата. За осъществяването на плана ще трябват няколко доверени лица, които да се погрижат за детайлите.

Идеи за предложение за брак

идеи за предложение за брак

В случая мястото на предложението за брак е избрано и проучено предварително с Google Maps. След като е направена снимка на локацията са отбелязани няколко ключови бележки относно мястото, на което да застане фотографът, за да запечата на лента сюблимния момент. Отбелязани са също конкретното място, на което да се осъществи самото предложение за брак, както и скривалище, където да се съхраняват материалите за подготовката.

идеи за предложение за брак

Поводът, по който ще се покани нищо не подозиращата дама на мястото, трябва да бъде достоверен. В случая Матю е помолил Ашли да му асистира за фотосесия на плажа. Това няма да й бъде за първи път, така че няма повод за съмнения от нейна страна. Приятелят й я е предупредил, че за снимките ще се подготви декор като за церемония с обстановка за вечеря, на която ще присъстват само двамата модела и един пастор.  Тя дори не подозирала, че моделите за снимките са самите те и че очакваната двойка е измислена. Матю и Ашли дори пристигнали по-рано, за да подготвят терена за снимките. Към тях се приближил ( нает и запознат с плана) координатор, който им казал, че очакваните мъж и жена ще закъснеят с 20-30 минути и докато ги чакат може да седнат и да похапнат от блюдата.

идеи за предложение за брак

Следващата важна стъпка в тези идеи за предложение за брак е да се пресъздаде първата среща или друг важен момент. В нашият случай това е менюто, което са похапвали влюбените, когато са излезли заедно за първи път.

идеи за предложение за брак

Следващата част от плана е да се направи нещо специално. Зад снимките на очакваната двойка, Матю показал на любимата си техни снимки и разкрил, че всичко това е организирано за тях двамата и не чакат никого. Казал й, че иска да й покаже нещо на брега. Взел раницата си и извадил от там албум с техни снимки и спомени за прекрасни моменти, които са преживяли заедно. След това от джоба си извадил годежният пръстен.

идеи за предложение за брак

Любовната им история била разказана по един романтичен и забавен начин чрез снимки и рисунки, направени като колажи.

идеи за предложение за брак

Матю изчакал Ашли да разгледа фотоалбума със спомени, след което паднал на едно коляно и попитал любимата си дали ще се омъжи за него.

идеи за предложение за брак

Тя не можела да повярва какво се случва, но отговорила с “Да” на изненадващото предложение за брак.

идеи за предложение за брак

Ето че мисията е изпълнена. Поздравления на двамата влюбени за годежа! Не е ли това една от най-романтичните идеи за предложение за брак ? И може ли да се отговори по друг начин, освен с “Да”?

идеи за предложение за брак