Развлечения

Как да преодолеем раздялата

kak da preodoleem razdqlata

kak da preodoleem razdqlata

Как да преодолеем раздялата, след като отношенията с доскоро любимия човек вече не са същите и е време всеки да тръгне сам по пътя си. Отпуснете се и излейте емоциите и разочарованието си за ден – два, а след това се стегнете, облечете се и излезте навън – там ви чака цял един свят, пълен с нови възможности.

И все пак, как да преодолеем раздялата по-лесно

kak da preodoleem razdqlata

Отървете се от всичко, което ви напомня за бившия

Продайте или подарете всички неща, които свързвате по някакъв начин с неприятни спомени за минали моменти. Отървете се от всичко – от сватбена рокля и венчална халка до билетите за театър или мач. Обърнете гръб на миналото и насочете цялото си внимание към един нов и вълнуващ старт. Събраните пари от разпродажбата с „намаление за раздяла“ дарете или организирайте екскурзия, с която да отпразнувате свободата си и да се насладите на компанията на нови хора. Или си купете нови скъпи дрехи и си направете нова страхотна прическа, с които да приветствате новото си Аз на свободна жена.

Инвестирайте в себе си

Формирайте нови навици, които не асоциирате с вашия бивш. Изберете си ново хоби, започнете нов спорт, размотавайте се със старите си приятели, четете книги, учете език, експериментирайте с външността си. Може и да не ви се вярва, но дори едно червило в различен цвят, който никога не сте носили, може да ви накара да се почувствате по-добре и да приемете по-лесно новия си статус на някой друг – на необвързана красива жена, която е самоуверена и готова да продължи напред.

Начини как да преодолеем раздялата

kak da preodoleem razdqlata

Награждавайте се

Купете си червило в ярко червен цвят, което ще ви накара да се почувствате като желана и властна жена, смел аксесоар като голяма шапка, винтидж шал или слънчеви очила, които ще ви накарат да се почувствате като напълно нов и различен човек, излъчващ класа и грациозност. Занимавайте се с нещо ново и предизвикателно, което ще разсейва вниманието ви и ще го насочва в друга посока като рисуване, свирене на китара, танци и каквото още се сетите, което все сте отлагали по някаква причина до сега.

Осъзнайте, че не сте сама

Не сте нито първият, нито последният човек, който преживява раздяла. Има много по-страшни неща от това. Преминете през това и излезте от ситуацията като много по-силна и опитна жена. Осъзнайте потенциала си и се развивайте. Обичайте и уважавайте себе си, своите мечти и способности. Вероятно някъде наблизо някои самотен мъж си мечтае точно за вас. Огледайте се!