какво се случва когато следваме сърцето си

Какво се случва когато следваме сърцето си и загубим ума си? Всъщност доста често при нас хората се случва да бъркаме любовта с вманиачеността. Когато някои от нас се влюбят, им се случва да изпитват едновременно смесица от най-различни емоции –  притеснение, стрес, копнеж, надежда и други. Когато става въпрос за едно от най-вълнуващите чувства, всяко описание на състояние е недостатъчно. Хората, които обичат много силно дори могат да усещат противоположности.

Какво се случва когато следваме сърцето си и загубим ума си

какво се случва когато следваме сърцето си

Какво се случва когато следваме сърцето си и загубим ума си? Това е въпрос, на който трудно бихме могли да отговорим с точност. Той може да има много отговори и всички да се отличават с нещо, защото любовта при всеки от нас може да бъде в различен образ и да ни кара да се чувстваме по различен начин. Тя има много измерения. Със сигурност можем да кажем обаче, че любовта и страстта ни водят по пътя ни в живота. Независимо към какво или кого са насочени те. Можем да ги открием в музиката, в технологиите, в изкуството, в природата, модата, храната и в много други неща. Благодарение на любовта и страстта, всички тези неща се развиват и разкрасяват.

какво се случва когато следваме сърцето си

Когато се влюбим, повечето от нас загърбваме собствените си нужди и интереси в името на някого друг или нещо друго. Започваме да се стараем на първо място той да е добре, в която грижа няма нищо лошо, но когато жертваме собственото си развитие и нужди, се превръща в зловещо действие и тогава близките ни разбират, че умът ни е отлетял на някъде. На мнение сме, че всичко което правим и нещата и хората, към които предаваме цялата си енергия, ни правят личностите, в които сме се превърнали или в които ще се превърнем. Не изпитвайте страх от евентуално влюбване или вглъбяване в дадена дейност или цел, защото не винаги загубата на ума означава нещо лошо. Понякога благодарение именно на всичко това ставаме по-добри хора и излизаме от “замъгления” тунел по-мъдри и по-страстни от преди.