Кино

7 мъже от филми, които не искаме за гаджета

 

фиктивни мъже не искаме за гаджета

Няма никакво съмнение, че процесът на запознанство може да бъде разочароващ на моменти, но нека ви успокоим, че може да бъде по-зле! Има вероятността и да излизате с двойници на тези мъже в нашия списък. Искате ли да знаете кои са героите от филмите и сериалите, които ще са ужасни гаджета в реалния живот? Скролвайте надолу и ще открийте кои са героите, които със сигурност не искате като романтичен партньор.

Фиктивни мъже, които не искаме за гаджета

фиктивни мъже искаме за гаджета

Дан Хъмфри от “Клюкарката”

Дан е идеален пример за това защо никога не трябва да излизате с мъж, който все още има чувства за бившата си. Въпреки че “Lonely Boy” в крайна сметка избира своята сродна душа, в повечето от сериите той се лута и не може да избере между Серина, Блеър и онази мадама, която изглежда като Josie and the Pussycats – Ванеса. Самотник? Пo-скоро е нерешително, вятърничаво момче, което най-вероятно накрая ще те вкара в интриги и ще пусне някоя друга ужасяваща клюка зад гърба ти.

фиктивни мъже искаме за гаджета

Дон Дрейпър от “Момчетата от Медисън авеню”

Дон Дрейпър е приятен за очите и вероятно се справя добре в леглото, обаче да бъдете във връзка с него изглежда като истинска рецепта за бедствие. Той ще те обича, после ще те отхвърли, после ще ви излъже и ще ви обича отново. Сложете към това и сериозните нерешени проблеми от детството и ето че цялата тази сложна идентичност ще бъде като една гореща каша в ръцете ви. Светът е пълен с Дон Дрейпъри – красиви мъже, които са идеални за флирт и нищо друго. Забавлявайте се и продължете напред.

фиктивни мъже искаме за гаджета

Жабокът Кърмит от “Мъпетите”

Не ни разбирайте погрешно, всички обичаме Жабока Кърмит. Просто смятаме, че той ще бъде едно ужасно гадже. Като авторът и комикът Джули Клоснер отбеляза, Кърмит е един сладък кльощав хипстър пич, който е напълно забравил за това, че го харесвате, защото е твърде зает, да излиза с колегите си, да ходи на езда с приятели и се е посветил на каузи. Вземете си поука от Пиги – не трябва постоянно да се чудите как да го накарате да ви забележи.

фиктивни мъже искаме за гаджета

Денис Дъфи от “Рокфелер плаза 30”

Денис е прототип на “ужасното гадже”, което всички сме имали в определено време в живота ни. Той е безотговорен и егоистичен и успява да се продължава да се връща като някой гаден сезонен вирус. Лиз Лемън не иска Денис в живота си, обаче му дава множество шансове, защото и харесва компанията му. Ако познавате, който би се опитал да ви хвърли върху релсите на метрото, за да може после да ви  “спаси”, и да бъде героя на деня – стойте далече от него!

фиктивни мъже искаме за гаджета

Тузара от “Сексът и градът”

Въпреки, че сме искали да имаме подобни отношения като тези на Кари и Тузара, този човек е ужасно гадже от самото начало. Всички сме били обсебени от мъж, който е безнадеждно недостъпен. Тузара е основният архетип на този мъж. Той е богат и влиятелен, но е и пренебрежителен, недостъпен и му е трудно да си споделя чувствата, когато трябва. Да, той избира Кари накрая, но само след като той я поставя през много глупости ( и я оставя пред олтара). В реалния живот на тези видове взаимоотношения рядко приключват с щастлив край. Опитайте се да се срещате с някой, който не винаги си играе на руска рулетка със сърцето ви.

фиктивни мъже искаме за гаджета

Джими МакНълти “Наркомрежа”

И такива като Джими се срещат често – чаровник, който (въпреки че е добър в работата си) не може да се оправи в живота си. Освен ако във вашата представа за идеално гадже не е мъж, който редовно си разбива колата си, забива се със сервитьорки и се появява във вашия дом пиян в средата на нощта, може и да искате да продължите с връзката.

фиктивни мъже искаме за гаджета

Уолтър Уайт от “В обувките на Сатаната”

Уолтър е от онзи вид мъже, който ще направи всичко за вас – дори ако трябва да изгради мултимилионен метамфетаминов бизнес. Той е потаен, улегнал и винаги лъже за нещо. Когато започне да хвърчи кръв и всичко отиде по дяволите, той ще е там с думите “Направих го за теб!”. Там някъде и ще започнете да мислите със здравия си разум. Да, той е посветен на вас, но той е и бомба със закъснител, която чака да изригне.