малките неща

Малките неща, които печелят женските сърца, нямат нищо общо със скъпите подаръци и големите обещания, макар от време на време да са позволени, защото кой не обича да го глезят? Но всъщност не материалните обекти са онези, които наистина доказват, колко ни е грижа. И в този смисъл действията наистина говорят повече от думите (и цветята!). Случаен подарък не означава повече от проявата на редовни, дребни жестове. Нещата, които жените намират за смислени са онези, за които техните половинки обикновено не мислят или не планират. Простите, сладки жестове често са най-ценните за дамите. Така че следващия път, когато искате да впечатлите една жена, погледнете към следните 10 неща.

Малките неща, които печелят женските сърца

  • Интерес как е минал денят.

Задаването на елементарен въпрос като :”Как мина денят ти?” показва интерес и загриженост. Хубаво е да знаеш, че някой се интересува от емоциите и дреболиите, с които те е сблъскало ежедневието и иска да научи малко повече за тях.

  • Отваряне на вратата на колата.

Рицарството може да е застрашено, но все още не е мъртво. Дори и да сте преминали на ранните етапи на връзката ви, този любезен ход винаги ще бъде оценен.

  • Продължителни прегръдки и целувки.

Задържането в обятията или удължаването на целувката може да означават толкова много. Преводът е “Помни, че те обичам.”

  • Изслушване.

Това отново показва интерес и оценката, че дамата заслужава вниманието на мъжа до себе си. Недопустимо е да се играе с телефона или с какъвто и а е отвличащ вниманието предмет, докато се води разговор или се споделят лични неща.

  • Телефонни обаждания.

Напоследък комуникацията с текст става все по-оскъдна за сметка на алтернативата просто да се вземе телефон и да се проведе обаждане по него. Вербалната комуникация разкрива желание за разговор и мисъл за другия в промъждутъците свободно време.

  • Комплименти.

Макар обсипването с комплименти да бъде рисковано, жените обичат да чуват, че любимия мъж забелязва и харесва нещо в тях. Дали това е облеклото им или физическа характеристика, признаването на тези детайли кара жените да се чувстват добре.

  • Помнене на детайли от минал разговор.

Това отново показва внимателно и активно слушане – нещо, което е много важно за всички жени. Дори и да става въпрос за това какво е направила колежката или как неприятно се е скъсал чорапогащникът точно когато не трябва.

  • Хващане за ръка.

Може да звучи тривиално, но хващането ръка за ръка с любимия има толкова сладко взаимодействие, което често се пренебрегва. Посягането към ръката за жената все още е знак на обич и освен това то показва на другите, че сте горд да бъдете с нея.

  • Изпращане на неочаквани и сладки съобщения.

Дори и кратки съобщения като: “Надявам се, че имаш успешен ден. Липсваш ми” , “Мисля си за теб“, “Нямам търпение да те видя” ще бъдат достатъчни да се покаже мисъл и внимание към любимата жена. Това ще я накара да се усмихне и да оцени факта, че любимия мъж е отделил време в напрегнатия си график за нея.

  • Неочаквано “Обичам те”.

Чуването на любимото “Обичам те” в моментите, когато жените най-малко очакват го прави още по-специално. Независимо дали ще се случи докато гледат заедно с любимия телевизия, пътуват за някъде или в момент на мълчание, те обичат да го чуват.

 

източник:popsugar.com