пластични операции

Топ 3 на най-предпочитаните пластични операции за лято 2016.

Без значение доколко повечето жени се възприемат като модерни и красиви, те са много добре на ясно, че има части от тях, които не харесват в себе си или намират за далеч от идеалните норми. Дори и след изключително внимание към детайла с поставянето на безупречен грим, спазването на диети за отслабване и прекарването на безкрайни часове в залата с фитнес инструктор, правейки изтощителни упражнения за отслабване на всички фитнес уреди, като че ли винаги остава нещо във физическата им визия, което смятат, че е далеч от образа, с който искат да бъдат възприемани.

Каквато и част от тялото им, която ги притеснява, да искат да коригират – римски профил, малък бюст, тънки устни или корем, който каквото и да правят не става плосък, от много години насам, много жени и мъже прибягват до услугите на естетичната пластична хирургия като крайна или по-лесна опция за постигане на желаното. Според една скорошна статия в списание “American Spa”, 20-годишните сега съставляват около 20% от тези, които гледат към пластичната хирургия и този брой се очаква да продължи да нараства. Доклад на списание  “Time” се посочва, че броя пластични операции, извършени в САЩ се е увеличил с 86% от 1997 г. насам. Ето и някои от най-популярните тенденции в козметичната хирургия днес.

Най-предпочитаните пластични операции за лято 2016

 1. Нехирургични процедури.

Една от най-добрите тенденции в козметичната хирургия са всъщност амбулаторните нехирургични процедури. Те включват неща като ботокс , Kybella или използването на пълнители за изтриване на признаците на стареене. Други нехирургични процедури включват подобрители мигли и инжекции за увеличаване на закръглеността на бузите като Voluma. Тези видове процедури са неинвазивни, може да се направят в лекарски кабинет или клиника и изискват много по-малко време за възстановяване.

 2. Пластични операции на гърди.

Увеличаването на бюста е все още една от най-разпространените процедури в пластичната хирургия. За жени, които имат по-малки гърди, отколкото желаят да имат или гърди, които са несъразмерни, могат да претърпят операция на гърдите, за да станат по-големи и по-еднакви. Други, които имат по-пълни гърди, но ги чувстват увиснали повече, отколкото биха искали да са, се насочват към повдигане на бюста.

 3.  Абдоминопластика.

Тези, които са били във фитнес залата в продължение на месеци или тренират редовно и все още не могат да изглеждат така, както искат и да получат по-стегнат корем и тънка талия прибягват до този метод.  Много жени на 20 години и в началото на 30-те години изберат абдоминопластика, също позната като коремна пластика. Добри кандидати за абдоминопластиката са тези, които са в добро общо състояние, но имат коремни мазнини или отпусната кожа, които просто няма изгледи да  изчезнат.

 

източник:fashiondivadesign.com