10 признака, че имате хармоничен се*суален живот

Ако сте се чудили дали са нормални нещата, които се случват в се*суалните ви взаимоотношения, убедете се с тези 10 признака, че имате хармоничен се*суален живот и прекратете притесненията. Знаем, че не ви интересува какво се случва в спалнята на съседите ви, но със сигурност ви засяга това във вашата. Всяка двойка има периоди на спадове и повишаване на се*суалните желания, но не винаги спадовете означават дисхармония. Вижте за какво става въпрос по-долу и успокойте топката, всичко е поправимо.

10 признака, че имате хармоничен се*суален живот

1. Харесвате тялото си и го приемате такова, каквото е. Ако това е факт за вас, мислите ви няма да се отвличат по посока на въпроси относно колко са големи бедрата или ханшът ви. Всяка странична мисъл по време на се*с, намалява се*суалната удовлетвореност. В случай, че не харесвате тялото си, това може да повлияе сериозно на способността да изпитвате оргазъм.

2. Не се страхувате да поискате, това от което имате нужда в леглото. Добрият се*с се базира на това да намерите подходящите за вас пози и докосвания, които ви носят удоволствие. Поискайте и ще ви бъде дадено.

3. Третият от общо 10 признака, че имате хармоничен се*суален живот е фактът, че понякога го планирате. В това няма нищо лошо особено ако сте двойка с деца, дори напротив. Това показва, че все пак имате желания един към друг и все още искате да изпитвате ласките на партньора си върху вас. Относно това кога и как да се случи, няма определена рецепта. Изпробвайте влиянието на различни атмосфери и се отпуснете.

4. Не броите това колко често правите се*с. Независимо дали ви се случва 5 пъти седмично или 2 пъти месечно, качеството е по-важно от количеството. Не се насилвайте да го правите точно определен брой пъти, защото това колко е добър се*суалния ви живот не зависи от това колко често се случва.

5. Харесвате моментите на се*суална близост по между ви. Независимо дали се отдавате на еротични ласки един на друг няколко пъти седмично или по-рядко, дали всеки път изпитвате оргазъм или не, по важните въпроси са “заражда ли се по-голяма близост по между ви след акта” и “стоплят ли се отношенията ви”. Ако отговорите са положителни, все още всичко е наред в се*суалната ви връзка.

6. Опитвайте се да не правите се*с по задължение и без да имате желание. Нормално е понякога да видите желанието в очите и действията на партньора ви и вие да нямате такива точно в този момент и да му угодите, така да се каже, но системното правене на се*с само защото гаджето (или съпруга/съпругата) ви има желание, кара мозъка перманентно да го свързва с някакво скучно действие. А стане ли това, либидото ви ще бъде тотално загубено.

10 признака, че имате хармоничен се*суален живот
7. Знаете кога да смените завоя. Тоест, наясно сте кога имате нужда да разнообразите се*суалния си живот и начина, по който се случват нещата. Важно е да сещате кога започвате да навлизате в рутина и да можете да я разрушите моментално. Използвайте костюми, различни пози и всичко, което ви е по вкуса, за да превърнете се*са си в още по-приятен.

8. Щастливи сте заедно. Звучи семпло, нали? Фактът, че се чувствате добре в компанията на партньора си извън леглото, правейки всякакви други неща заедно, често означава, че се*суалната ви удовлетвореност ще бъде в хармония и на добро ниво.

9. Използвате пикантни думи навяващи мисъл се*с. Независимо дали си пращате палави съобщения по време на работния ден или си шепнете мръзни думички в леглото, тези закачки определено действат страхотно на повечето мъже и жени. А от там се*суалната ви връзка става все по-добра.

10. Имате реалистични представи за това какво означава се*суална удовлетвореност за партньора ви. Фактът, че познавате желанията ви и това как се чувства в различните ситуации по време на се*с, означава, че го разбирате. А това определено предразполага към по-хубав се*суален живот. Бъдете отворени един към друг и споделяйте как се чувствате.