женски тайни

Има поне 9 женски тайни, които никога няма да кажете на мъжа си. Е, вероятно са много повече, но проверете в списъка по-долу. И макар дамите да са известни като приказливи и открити същества, в сравнение с представителите на силния пол, ще се изненадате от това, че не само мъжете имат какво да крият. Около всяка една жена има мистерия, която кавалерът й трябва да разбуни. Но, за съжаление, само малцина успяват. И макар нежните им половинки да не са толкова трудни за разбиране, мъжете често срещат затруднения. Ето няколко неща, които ще разяснят ситуацията.

9  Женски тайни, които никога няма да кажете на мъжа си

  1. Жените искат мъжете да поемат инициативата. Това е много важно. Те не искат да се грижат, да планират и да правят всичко сами. Макар, че не го казват директно, те искат партньорите им да се захванат с това.  Мъжете трябва да знаят, че е от огромно значение да решат труден проблем или да изненадат приятно половинките си. По този начин той показва, че е отговорен, ангажиран и го е грижа. Нека да го прави често, независимо за какво става въпрос – да купи нещо, да приготви вечеря , да планира следващата почивка и т.н.
  2. Жените искат да бъдат приятно изненадвани по-често – всички дами полудяват, когато любимия им мъж направи мил и неочакван жест. Иска им се това да се случва колкото се може по-често. Дори една малка дреболия може да накара жената да се почувства специална и обичана. Не е нужно да бъде нещо скъпо, а нещо, което да покаже инициатива, грижа и дълбока привързаност, които са безценни. Иска ви се той да е по-креативен и романтичен, но не му го признавате, нали?
  3. Жените се тревожат, че някоя друга може да бъде по-привлекателна за любимия – този страх е прикрит при повечето дами. Те се безпокоят, че колежка или позната може да изглежда по-атрактивно от тях и мъжът да оцени това. Причината за опасенията не е безпочвена, защото човешката природа е такава, че винаги иска това, което не може да има. Ето защо потенциалната възможност някоя друга да открадне сърцето на скъпия мъж вероятно е минавала и през вашата глава, но не смятате за нужно да създавате драма без да имате основания за това, нали?
  4. Жените искат мъжете да са по-искрени – всеки иска да има открит и искрен партньор до себе си. Никой не обича да бъде заблуждаван, а жените не са изключение. Те могат да простят много неща, но не и лъжите. Независимо от ситуацията или колко лошо се е получило по негова вина, една жена винаги ще го изслуша и дори да му помогне, за да реши проблема – кажете му го.
  5. Жените забелязват и  разбират езика на тялото – дамите са известни с шестото си чувство, особено когато се отнася до връзката им. Те винаги отбелязват и анализират дребните детайли в другия човек, включително и какво казва тялото на любимия. Ето защо, обикновено са на щрек, когато той има симпатии към колежката, които не познават. И щом усетят нещо подозрително, започват да се тревожат, ако той остава повече на работното място. Тази тайна не е нужно да се казва, всъщност. Трябва да се търсят доказателства, без да се създават подозрения.
  6. Жените нямат нищо против “мъжкото време” –  това е още една прикритите  женски тайни, за която малцина мъже знаят. Много дами всъщност са съгласни партньорът им да се размотава с приятели, да играят игри, да пият бира и да гледат мач. Проблемът възниква, едва когато жената до тях не получава достатъчно внимание, за разлика от другарите му.
  7. Жените искат приятелите му да ги харесват –  макар да не го казват на глас, дамите са на ясно, че другарите му са много важни за него. Една от причините да искате аверите му на ваша страна е това, че не искате да му дават съвети, които са против вашите интереси.
  8. Жените се нуждаят от пространство – ако кажат на партньорите си че имат нужда от малко време за себе си, това не означава, че не искат да ги виждат. Дамите всъщност искат  мъжете да проявят разбиране, но не винаги го казват в прав текст, а го пазят в тайна.
  9. Жените искат мъжете да са откровени – и ако дрехата ги прави да изглеждат дебели, той да им го каже, а не само да го мисли. Дамите знаят, когато са качили няколко излишни килограма и искат мъжете да го отбележат, с думите, че въпреки това изглеждат невероятно. Искат да бъдат обичани заради своята същност, а не заради фигурата си.

А вие какви женски тайни пазите?