nachini da svalite maj

Знаете ли колко са най-ефикасните начини да свалите мъж? 11.

2016 година е и няма причина жените все още да продължават да чакат мъжете да направят първата крачка. Ако в полезрението им попадне симпатичен индивид от противоположният пол, те нямат времето и търпението да играят старата игра на изчакване той да намери подход, за да ги впечатли и омае. Жените са еманципирани и самоуверени и е време да издигнат флирта на едно по-артистично ниво, защото повечето мъжки подходи за флирт включват неприятни телефонни разговори и смущаващ втренчен поглед.

Дами, време е да атакувате набелязаният мъж без никакъв срам. Управлявайте сами романтичната си съдба и флиртувайте безрасъдно. Следващият път, когато забележите симпатичен младеж в автобуса или в кафенето, използвайте някои от тези 11 гениални съвета, които напълно (или частично) ще ви помогнат да излезете с него.

11 начини да свалите мъж

nachini da svalite maj

1. Подайте му закачливо визитна картичка.

Благодарение на интернет всеки има прекрасната възможност да си направи лесна и евтина визитка, която да използва, когато иска да остави на някого данни за контакт като телефонният си номер, имейл, фейсбук или туитър профил. Направете го по един забавен, флиртуващ и готин начин. Няма значение, дали работата ви има нещо общо с бизнеса и не се нуждаете от визитна картичка.

2.  Играйте на топло-студено и го объркайте.

Не се срамувайте от нахални начини да свалите мъжПрередете го брутално на публично място, а след това му купете кафе (точно както го обича)  и се направете на ангел. По този начин, той ще разбере, че можете да бъдете както отстояваща позициите си, така и платежоспособна. Отначало ще си помисли нещо от сорта на :”Не мога да повярвам, че тази жена ме пререди. Ще закъснея!”, а след това мислите му ще се променят в посока :”Ау, тя всъщност направи един мил жест, може би трябва да изляза с нея…. и да се оженим.”

3.  Попитайте го коя книга чете, а след това кажете, че тази творба е добра, но харесвате друга от автора.

Независимо за каква книга става въпрос, тази фраза е на 100% в десетката, освен ако по чудо това е единствената книга на писателя. Вероятността авторът на въпросното четиво да е написал само тази творба е малка, но все пак влюбването изисква известен риск, нали? Той ще бъде впечатлен че имате общи интереси и че обичате да четете. Освен това ще имате повод за разговор, а той ще се почувства леко засрамен, защото знае по-малко неща от вас. Но ще иска да излезе с вас след това, дори и само, за да се наслаждава на интелекта ви.

4.  “Спънете се” точно до него на тротоара – така, че да ви забележи, а вие да добиете представа за бицепсите му.

Той изглежда толкова симпатичен, за да бъде непохватен и ако не ви е забелязал да вървите до него до сега, определено ще успее, когато буквално си паднете по него. След като докоснете тялото му, може да се измъкнете с нещо като “Ох! Хахаха, изглежда че си падам по вас.” Двамата ще се разсмеете, а той ще ви покани на кафе…А след това ще разказвате на внуците си как никога нямаше да се срещнете, ако не бяхте минали по онзи тротоар в съдбоносния ден.

5. Наклонете се към него, вземете ръката му и прошепнете: “Не мразите ли понеделниците?” или нещо подобно, което повечето хора не харесват. Като цяло направете изявление, с което никой не би могъл да не се съгласи. След като отбележите общото помежду си, опитайте да намерите още сходства и допирни точки.

6.  Алтернативно, навеждайки се и вземайки ръката му, не казвайте просто :”Не мислите ли, че понеделник е най-лошият ден от седмицата?” или нещо друго, с което повечето не биха се съгласили, пробвайте с истински тест. Ако той се съгласи с вашето спорно твърдение, това би означавало, че той се опитва да ви впечатли или че всъщност е съгласен с вас. А може би вие сте един за друг, защото кой ли обича понеделниците?

7. Ако сте в бар, попитайте привлекателният господин до вас дали е опитвал Table Mountain Fountain или друго питие с измислено име. Предложете да го почерпите едно и поръчайте уиски с джинджифил или нещо друго, но като цяло се дръжте така, сякаш знаете всички нови питиета – нещо, за което той не е достатъчно готин. След това му купете нещо, което хората обичат да пият и той ще ви помисли за светица, която току-що го е запознала с новата вкусна и знакова напитка. Всъщност, това ще бъде чудесен спомен, когато през петата ви среща си признаете, че това, на което се е наслаждавал е било просто уиски с джинджър. Ах, как ще се смеете само!

8. Издърпайте плеъра от ръцете му и попитайте: “Имаш ли нова музика?”, ако слушалките са на главата му. Намерете начин да ги изпробвате и да харесате това, което слуша. След като вече сте скъсили дистанцията, интуицията ще ви насочи по-нататък.

9. Има и други начини да свалите мъж. Тупнете го по рамото и впечатлено попитайте: “Хей, ти явно тренираш!”

Сега ще научите къде спортува, а след това споменете, че и вие имате свои фитнес цели. Мъжете обичат разговорите за спорт и скоро ще попаднете в дълъг разговор, за който дори няма да си спомня как е започнал.

10.  Попитайте го дали ще ви даде добри препорки за някои супер неизвестен тип храна наблизо, защото сте нова в района.

Той ще бъде толкова щастлив да ви упъти, а вие можа да установите общата ви любов към индийскиатафюжън кухня, която е просто най-горещата нова тенденция за хранене.

11. Буквално се приближете до него и му кажете:”Здравей! Как си? Мисля, че си сладък”.

Дали мъжете се приближават към непознати жени в публични пространства с цел флирт? Дали осъзнават, когато са свалени? Направете го очевидно – просто отидете до него и признайте, че от пръв поглед сте го харесали. Той вероятно ще бъде отнесен от проявата на директно женско внимание, че ще ви покани на кафе преди още да е имал време да осъзнае какво точно се е случило.

източник:cosmopolitan.co.za