По женски

Топ 10 подаръци за 8-ми март

podaraci za 8 mart

podaraci za 8 mart

Топ 10 подаръци за 8-ми март. В разгара на март месец освен Баба Марта друг много важен празник е 8-ми март – денят на жената и майката. Време по което по-голямата част от мъжкото съсловие се сеща (или по-скоро е принудено) да подари поне едни цветя на своята любима. Разбира се, и от тази отрицателна статистика има изключения – не визираме вас, мили мъже, които се ровите в Интернет и търсите идея да подарите нещо на половинката си, което ще я зарадва. Празник на любимата, на майката, на съседката или така казано на всяка една дама във вашето обкръжение – 8 март. Важно е в този ден да отделите повече от вниманието си и да поздравите околните жени с нещо по-специално и по дълго от „Честит празник“, защото най-малкото вашата майка заслужава да й бъде казано колко е специална и важна за вас. А за да подсилите чувството за „добрия син на мама“, то поне купете й едно цвете и го придружете с истинска прегръдка. А за любимата ви жена може да обобщим, както Мечо Пух, че „колкото повече, толкова повече“. Разбира се, всичко това е в кръга на шегата (или ни се иска да е така). Но все пак ще ви дадем някои насоки за топ 10 подаръци за 8-ми март.

Топ 10 подаръци за 8-ми март

podaraci za 8 mart

Хубав парфюм (не наливен!) – ако трябва да цитираме Коко Шанел: „Парфюмът се носи там, където искате да ви целунат – то в такъв случай няма да сбъркате, ако подарите именно парфюм и посъветвате любимата си да е по цялото тяло, след което вие сте в действие.

podaraci za 8 mart

Качествено червило – хубавата козметика винаги се е ценяла от жените, а едно червено червило на Yves Saint Laurent, Chanel или Dior е чудесен избор за подарък за 8-ми март.

podaraci za 8 mart

Професионална фотосесия като подарък за 8-ми март – напоследък станаха доста актуални фотосесиите с добър фотограф. Така че, ако вашата половинка обича да се снима, то този подарък непременно ще й хареса.

podaraci za 8 mart

Официална рокля за подарък за 8-ми март – добър избор както за майка ви, така и за любимата. Има едно Обаче – възможността да купите нещо, което да й бъде по мярка и да й хареса същевременно е… няма какво да се лъжем…трудно постижение. Но за целта ние може да ви подскажем – вземете за шопинга нейната най-добра приятелка, която 100% е наясно коя рокля и в кой магазин си е харесала.

podaraci za 8 mart

Шампанско – идея за подарък за осми март, с който може да почерпи своите приятелки на женска вечер. Всички ще го оценят и ще се забавляват. А ако искате да се усамотите с шампанското, то поне добавете и вариант с вана за по-добро преживяване.

podaraci za 8 mart

Книга – един от най-хубавите подаръци. Един съвет – за да купите нещо, което ще й бъде интересно, то несъмнено направете едно проучване из библиотеката й, за да раберете по какъв тип книги си пада.

podaraci za 8 mart

Френски макарони като оригинален подарък за 8-ми март – напоследък станаха доста популярни и в България – едни красиви, цветни и много, ама много вкусни френски сладки. Сложете ги в красива кутия с панделка и ще видите едно усмихнато лице насреща.

podaraci za 8 mart

Часовник – много класически подарък, но ако искате да го разнообразите, в такъв случай може да изберете часовник с няколко каишки, които се сменят или тип гривна.

podaraci za 8 mart

СПА процедури – в нашето технологично време повечето от нас, които работят на компютър и стол имат схващане на врата и раменете. Така че един масаж, придружен с една сауна, ще бъде чудесен избор за подарък за 8-ми март.

podaraci za 8 mart

Аксесоари – кейс за телефон, шапка, шал, очила, ръкавици и т.н. – всичко това попада тук. Проверете или слушайте по-внимателно няколко дни вашата половинка – все ще чуете нещо, от което има нужда и иска да си купи.

podaraci za 8 mart

Любов – и не забравяйте, че най-важното остава любовта, а не подаръка. Да. той е израз на внимание, но показването на любовта ежедневно е най-трудното, а същевременно и най-лесното и безобидно нещо!