svatba more kamani dvoika irlandiq

Какво бихте направили, ако вие и партньорът ви не можете да се споразумеете за място и тема на сватбата ви? Ами предлагаме ви да се ожените на 38 места по света за 83 дни. Оженете се колкото се може повече пъти. Двойка от Лос Анджелис направиха точно това. Cheetah Platt и Rhian Woodyard решиха да се впуснат в интересно сватбено приключение, което ще помнят цял живот. След като се сгодили миналата година, планирали околосветско пътешествие. Целта им е била да се оженят колкото се може повече пъти, за по-малко под 90 дни.

Където ви видят очите

dvoika maj jena svatba nairobi park jiraf

Двойката заминава за първата си сватбена дестинация на 8-ми февруари. До днес вече се е омъжила в Индия, Египет, Ирландия и Тайланд. С помощта на дарения от хора, които подкрепят идеята, Плат и Уудярд са планирали общо 38 сватбени церемонии. Интересен факт е, че и двамата са професионални акробати, което прави сватбените им снимки още по-необикновени и атрактивни.

Следващият полет на къде е

svatba planina polqna dvoika irlandiq

Какво ли е чувството да се ожените на 38 места по света за 83 дни? И ние си задаваме този въпрос, но докато не се опита, всяко описание е недостатъчно. Много двойки дават куп пари за сватба, която се състои в един ден и приключва. Бъдете различни, осмелете се да ожените на колкото места искате, докато пътешествате.

svatba peshtera maj jena indiq

Знайте, че това ще бъде най-невероятното сватбено пътешествие. Освен това, със сигурност много хора ще споделят момента с вас. Дори повече, отколкото бихте събрали в една единствена зала или ресторант. Някои няма да ги познавате, но какво от това, преживяването е важно.

svatba afroamerikanci kenia kenya

Повечето хора казват, че трябва да пътувате, колкото се може повече с човека, който обичате, за да се опознаете по-добре. Радвайте се на споделените мигове и се разкривайте все повече и повече.

kolumbiq svatba dvoika maj jena

 На сватбено пътешествие в Испания (отляво) и в Индия (отдясно)

svatba bulka amladojenec italiq indiq

 Друго си е камила да присъства на сватбата ви в Египет

egipet kamila svatba

 Красива снимка от сватбата им в Испания

ispaniq svatba mladojenci

 Да полетиш от щастие в Мумбай, Индия

more plaj svatba mumai indiq

 Сватбените пръстени

prasteni svatba cvetq

 Какво ли е да се ожениш в Тайланд

tailand svatba

 Красиво акробатическо упражнение в Испания

zamakispaniq svatba dvoika

 В Ирландия

zamak irlandiq svatba dvoika