скарлет йохансон

Скарлет Йохансон е една от най-красивите актриси. През последните години тя бе търсена за участие в рекламни кампании на много световноизвестни марки, във видеоклипове на популярни изпълнители и в касови филми, разбира се. Едва ли има мъж, който да не я намира за се*сапилна, и жена, която да не е чувала за нея. И все пак, макар че лицето й е познато, има много факти, които едва ли знаете за нея. Сигурни сме, че ще ви бъде любопитна да разберете от какво се страхува Скарлет Йохансон, коя е най-голямата й страст и защо не разбира причината за вечната вражда между кучетата и котките.

Скарлет Йохансон – привлекателна и странна

скарлет йохансон

Родителите на Скарлет Йохансон се развеждат, когато тя е 13-годишна. Баща й е датчанин, а майка й е еврейка с полски произход, израснала в Бронкс, Ню Йорк. Актрисата има брат близнак на име Хънтър, още двама по-големи братя и една по-голяма сестра. Висока е 1,63, а естественият цвят на косата й е червен. Артистичната й натура иска да учи в училище по изкуствата към Нюйорксия университет, но кандидатурата й за там е неуспешна. Вероятно за добро, защото това й дава възможност да съсредоточи вниманието си върху актьорската си кариера. Обожава джаз музиката, а любимите й музиканти са Едит Пиаф, Майлс Дейвис, Били Холидей, Анита О’Дей, Розмари Клуни, Чет Бейкър, Дюк Елингтън и Нина Симон. От колегите си харесва да гледа на екран Ал Пачино и Робърт Де Ниро, а любимият й екшън е “Жега” от 1995г.

скарлет йохансон
За своя 20-годишен юбилей Скарлет Йохансон решава да се забавлява в Дисниленд. Тя прекарва целият си Рожден ден в увеселителния парк, в компанията на приятелите си. Актрисата има фобия от хлебарки заради един неприятен случай, когато се събудила с пълзяща върху лицето й буболечка. Естествено от тогава тя не понася дори мисълта за тях. Страстен пушач е още от 15 годишна, а през годините опитите й да откаже цигарите завършват с неуспех. За сметка на това, е успяла да събере под покрива на дома си куче и котка, защото обожава животните.

скарлет йохансон

скарлет йохансон

скарлет йохансон

скарлет йохансон

скарлет йохансон

скарлет йохансон

скарлет-йохансон

скарлет-йохансон

скарлет-йохансон

скарлет-йохансон

скарлет-йохансон

скарлет-йохансон