Развлечения

Социалните мрежи – как да ги контролираме през 2016

40views

социалните мрежи 2016

Социалните мрежи – какво да променим в онлайн социалния ни живот през 2016

1) Освежете листа с вашите приятели и последователи. Дайте на фийда си в социалните мрежи ново начало, като го освободите от вашите ненужни или нездравословни онлайн връзки и започнете да следите само хората, които наистина ви интересуват, за да получавате известия предимно от тях.

2) Ограничавайте Snapchat историите си до 1 минута или по-малко. Само защото те са отстранили числата в таймера, не означава, че ние няма да разберем, че вашата история е абсурдно дълга. Освен ако не сте DJ Khaled.

3) Понамалете публикациите си по време на Седмицата на модата. Преди да се впуснете да снимате редът, на който сте седнали, шоу поканите и знаменитостите, които присъстват в залата, е добре да осъзнаете, че това е  вид работа и за това трябва да се подходи с внимание. Публикувайте по-малко снимки. Достатъчни са ни размазаните кадри от модния подиум. Качвайте подбраните неща.

4) Покажете малко любов към вашия LinkedIn. LinkedIn е лошото пренебрегваното дете от вашите сайтове за социални медии. Актуализирайте вашият профил, приемете тези покани, които са отседнали в пощенската ви кутия в продължение на месеци и добавете най-новото си работно място в страницата си. Никога не се знае какъв вид кариерна връзка можете да направите.

5) Опитайте да се възползват от “see less” функцията, която Facebook предлага, ако започвате годината с раздяла. Не сте готови да попадате на парти снимките на бившия си в социалните медии? Скрийте дейността му от емисията си, ако това ще помогне да излекува раните ви.

6) Ако все още сте във връзка, то не я афиширайте толкова. Знаем, че цените специалните моменти, които имате с вашата половинка, но не го навирайте в лицата на всички. Което, по подобен начин, ни води до #7 …

7) Детето ви е сладко. Разбрахме го!

8) Поуспокойте се с онлайн тестовете. Наистина ли трябва да знаете кой тайно иска да се ожени за вас, или кой от актьорския състав на “Приятели” сте вие и вашите приятели? (Ти си Рейчъл, все пак, очевидно е). Това е забавно първите два пъти, но не е нещо, което вашите последователи и приятели искат да виждат всеки ден. Всъщност, всеки път, когато се регистрирате за един от тези тестове, те получават достъп за уебсайт списъка с приятелите ви и лична информация.

9) Помислете, преди да коментирате и спорите. Запознайте се с аспектите на проблема и тогава напишете своето мнение. Главно правило е да игнорирате троловете и да не се впускате в излишни полемики.

10) Живейте за момента. Новата година е подготвила много неща за вас. Нали не искате да ги пропуснете заради заврян нос във вашия екран?

 източник : www.marieclaire.com