зимни картини

Спиращите дъха зимни картини са вдъхновяващи и омагьосващи съзнанието. Те имат способността да ни пренесат в приказката за “Замръзналото кралство” или “Снежната кралица”, където на фона на студения декор се развиват странни и впечатляващи магии. Най-студеният сезон на годината може да предостави не по-малко приказни и изумително красиви пейзажи. Природата е скована от бял сняг и студ, но контрастиращата с тях топла светлина от залеза или синьото небе създават невероятни естествени шедьоври, които само великата чародейка – Природата, може да изрисува така прецизно.

Вдъхновяващи зимни картини

зимни картини

Всеки, който има очи, отворени към изумителната красота на заобикалящата го природа, може да оцени цялата прелест, която му предлага всеки един сезон. Безкрайното небе над главите ни показва богата палитра от нюанси, които прави всеки изгрев и залез като истински празник на поредния подарен ни ден на тази земя. Живата природа около нас под формата на всяко стръкче цвете или лекокрила пеперуда създават красива и вдъхновяваща обстановка, в която трябва да изживеем достойно всеки час и не забравяйки дори и за миг, че трябва да се грижим и поддържаме всичко това, за да го запазим или спасим.

зимни картини

Понякога всичко, от което се нуждаем в забързания и натоварен делник е просто да погледнем нагоре към чисто-белите пухкави облаци. Да помислим за това, че съществува един велик разум, който се грижи за предназначението и движението на всичко около нас и не е нужно да вървим срещу природата, защото няма как да променим нещата, които трябва да се случат. Ето защо тежестта на битието трябва да се остави на този, който знае смисъла на всичко. Човешките терзания и дребни страсти са само едни дребни прашинки, които не заслужават голямо внимание. И това звучи успокоително, нали?

зимни картини

Оставете грижите си до някой камък край пътеката и продължете напред. Отворете очите си за красотата на заобикалящата ви действителност и се насладете на всички онези неща, които може да ви предложи света!

зимни картини

зимни картини

зимни картини

зимни картини

зимни картини

зимни-картини

зимни-картини

зимни-картини

зимни-картини

зимни-картини