булченски-рокли

Символът на белите булченски рокли, които през вековете носят младите жени, които искат да се венчаят за любимите си мъже се запазва и до днес. Макар, че вече булките не са чисти и недокоснати девици, те все още се вричат във вярност на съпрузите си, облечени в красиви бели дрехи, като символ на непорочност и ново начало. Ако все още не сте открили перфектната рокля, прическа, обувки, грим или декорация за вашата сватба, в сайта ще намерите всичко необходимо на едно място.

Изискани и съблазнителни модели булченски рокли

булченски рокли дантела дълъг ръкав

Ще намерите мечтаната си сватбена рокля сред селектираната галерия, която сме подготвили за вас в статията по-долу. Когато разпознаете модела, в който искате да се омъжите вероятно ще почувствате, че дизайнерът е прочел мислите ви е създал това произведение само за вас, за да сбъдне мечтите и желанията ви под формата на ослепителна бяла рокля.

булченски рокли презрамки

Моделите булченски рокли с презрамки и прозрачна материя са подходящи за лятна сватба. Сложните декорации и екстра дължина на роклята я правят да изглежда официално, докато тънките презрамки и дантелените участъци от нея, разкриващи плътта под роклята я правят да изглежда изключително привлекателна.

Женственост, грация и съблазън в булченските рокли

булченски рокли бюстие

Тези изрязани модели на булченски рокли, предназначени за носене през горещите месеци карат булките, облечени в тях да изглеждат също толкова горещо. Макар повечето модели да покриват напълно краката на булките, горната част на роклите подсказват и разкриват красивите извивки на тялото й. Всяка жена, облечена по този начин, би изглеждала неустоимо привлекателна, а бъдещият й съпруг може да си мисли само какъв късметлия е, след като я зърне.

булченски рокли презрамки

Вечните булченски  рокли в галерията са изключително елегантни и бляскави. Моделите са от висша мода колекции на прочути дизайнери, от които се обличат повечето известни и богати дами. Всички те са изработени в детайли от най-качествените материали и са създадени с модерно въображение. Ако искате да бъдете модерна булка, с усет към модните тенденции и това да  си проличи в цялостната ви визия, смело може да се доверите на някои от тези приказно красиви модели.

булченски-рокли-гол-гръб

По-романтичните булки ще открият модели с много дантела или такива с обемни тюлени поли, с които ще изглеждат като принцеси. Изтънчените дами с изящна фигура могат да си позволят модели булченски рокли, прилепнали плътно по тялото и подчертаващи всяка негова извивка. За сватбените тържества, организирани през по-хладните дни, модел бяла рокля с дълъг ръкав е добра опция. В този случай, въпреки плътно покритите крака и ръце на булката, тя може да изглежда женствено и предизвикателно с дълбоко изрязан гол гръб.

булченски-рокли-гол-гръб

Всички тези модели сватбени рокли са очарователни, елегантни и ослепителни и едва ли има жена, която да не би пожелала да облече някой от тях. Тя знае, че ще изглежда и ще се чувства уверена в себе си и собствената си сияйност, защото в своя сватбен ден ще бъде щастлива и доволна от избора си.

Булченска рокля с ресни и гол гръб

булченски-рокли-гол-гръб-ресни

Булченска рокля модел русалка

булченски-рокли-презрамки

Булченска рокля с ресни, дантела и мрежа

булченски-рокли

Дълга булченска рокля дълбоко V-образно деколте

булченски-рокли

булченски-рокли

булченски-рокли

булченски-рокли

булченски-рокли-бюстие

булченски-рокли

булченски-рокли-тюл

булченски-рокли-дълъг-ръкав

булченски-рокли-декорация-гръб

булченски-рокли-дантела-гръб

булченски-рокли

булченски-рокли-гол-гръб

булченски-рокли-дантела-гръб

булченски-рокли

булченски-рокли

булченски-рокли

булченски-рокли

булченски-рокли

булченски-рокли

булченски-рокли

булченски-рокли-къси

булченски-рокли

булченски-рокли