Сватби

Булчински рокли от Hayley Paige

bulchinski rokli ot hayley paigeСвежи, живи и уверени роклите на Hayley Paige обгръщат сладката женственост в нотка на провокативност. Съблазнителните контрасти са в комбинации с блещукащи орнаменти върху матиран плат. Всяка рокля има неповторимо обаяние, което подобрява собствения завладяващ чар на булката. Балансът е намерен в текстурираните детайли като ръкав с апликирана дантела и развяваща се ефирна материя, будеща усещане за закачлив финес. Като завършек всяка рокля си има име, което й дава живот и уникален дух. Тези изключително женствени силуети са едни от най-красивите булчински рокли, които ще видите.

Булчински рокли от пролетния каталог на Hayley Paige

bulchinski rokli ot hayley paige krasivi

Естер е булчинска рокля в цвят слонова кост на тънко райе от органза с изваяно бюстие и изрязано деколте във формата V. Полата е събрана на кръста и придава каскаден ефект.

bulchinski rokli ot hayley paige prolet

Булчинската рокля Ленон е направена от органза и тюл (с плетка english net). Тя е с V-образно боди като на балерина със сребристи орнаменти и богата пола с волани.

bulchinski rokli ot hayley paige svatba

Oсеяна с пирамидни шипчета, Харли обгръща тялото. Има сърцеобразно деколте и стъпаловидна пола от тюл.

iziskani bulchinski rokli ot hayley paige

Тази рокля с име Меган, е в цвят слонова кост, разкроена в A-образна пола и гол гръб с дантелен детайл.

bulchinski rokli ot hayley paige

Сатенена рокля в цвят слонова кост – Меилани. Бюстие с изрязани детайли на деколтето с дълъг обхващащ тялото корсаж и тюлена долна част.

svatba bulchinski rokli ot hayley paige

Елегантна рокля Нил с орнаменти вдъхновени от Африкански плетки. Плътен корсаж и английска мрежа под основния плат със сребристи ленти за по-богата драперия.

svatbeni-bulchinski-rokli-ot-hayley-paige

Сватбената рокля на име Доли е визия за класическата булка – със силно разкроена пола с многопластов тюл, бюстие с деликатни орнаменти.