цветя за сватба

Изборът на цветя за сватба е важен, защото без уханната им нежна украса тържеството няма да изглежда красиво и празнично. Ароматната декорация може да присъства почти навсякъде по време на церемонията – върху масите за приема, арката за венчавката, столовете на младоженците и гостите, в ръцете и косите на булката и дори сватбената торта.

Цветя за сватба с ароматна свежа украса

цветя за сватба

Цветята се важна и съществена съставка на сватбената декорация. Те внасят празничност и нежно ухание в обстановката. Където и да ги поставите – няма да сгрешите. Вижте, например, колко по-красиви и важни стават столовете за гостите, когато върху тях е прикрепен малък букет с дълга панделка. Маркирани като своеобразна висока ограда от крайните места от двете страни на пътеката, те имат илюзорен ефект на оптическа преграда.

Красиви аранжировки на цветя за сватба

цветя за сватба

Вероятно на където и да се обърнете ще ви хареса погледа ви да попадне към изящни и богати аранжировки на цветя. Сватбената арка за церемонията едва ли би могла да изглежда по-красиво, както когато е  окичена със свежи уханни цветове на разноцветни рози и зелени клонки.

цветя за сватба

Местата на младоженците, изписани на външната страна на облегалките на столовете им също са украсени празнично с декорация от зелени клони и цветя. Ето как два обикновени стола могат да изглеждат празнично и специално като места на пресните, току-що станали законни съпруга и съпруг.

цветя за сватба

Косите на малките шаферки също са украсени с венец от свежи цветя, с който изглеждат като чисти и невинни самодиви, дошли на тържеството, за да благословят младото семейство с много наследници и безкрайна любов.

цветя за сватба

Празничната трапеза е украсена с високи или ниски букети в красиви вази. Върху чиниите за хранене и менюто в тях също е поставена малка декорация от няколко стръкчета свежи цветя.

цветя за сватба

Ето цветя и върху сватбената торта – малки и големи съцветия образуват нежна и красива декорация.

цветя за сватба

Тук цветята присъстват в косите на булката и играят ролята на ароматен аксесоар.

цветя за сватба

цветя за сватба

цветя за сватба

цветя-за-сватба

цветя-за-сватба

цветя-за-сватба

цветя-за-сватба

цветя-за-сватба